Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor'a nazar değdi. Oynadığı son 5 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen temsilcimiz geçen hafta Ofspor'a yenilerek önemli bir avantajı elinden kaçırırken, rakiplerin ise galibiyet ile sahadan ayrılmaması temsilimiz adına 13. haftanın tek sevindirici gelişme oldu

 

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor  13. hafta maçında karşılaştığı Karadeniz ekibi Ofspor'a deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Sezon başında zor günler geçiren ve yeni teknik direktörleri ile toparlanan Konya Anadolu Selçukspor 5 maçlık yenilmezlik serisi sonrası mağlubiyetle yeniden tanıştı. Baysangur ile hızlı bir uyum ve başarı süreci yakalayan temsilcimiz, son haftalarda oynadığı oyun ile teknik heyet ve taraftarın övgüsünü kazanarak lige motive olmuştu. Geçtiğimiz hafta da Keçiörengücü'nü 3-0 yenen temsilcimiz Ofspor maçı öncesi moral depolamıştı. 13. hafta da karşı karşıya geldiği ligin güçlü ekiplerinden Karadeniz temsilcisi Ofspor karşısında da ilk yarı iyi bir performans sergileyen Anadolu Kartalı, sahadan istediğini alamadı. Temsilcimiz adına 13. haftada tek sevindirici haber, rakiplerin sahada puan bırakması ve aradaki farkın açılmaması.

Deplasman Ofspor karşısında aldığı mağlubiyet ile önemli bir avantajı elinden kaçıran Anadolu Selçukspor, düşme hattından çıkması için 3 puanın yeterli olduğu temsilcimiz bu ümitlerini ileriki haftalara bıraktı. Son haftalarda yakalan iyi grafiği Karadeniz deplasmanında kaybeden yeşil-beyazlılar, önümüzdeki hafta içeride oynayacakları karşılaşmadan istediklerini alarak, bir hafta aradan sonra tekrar yükselişe geçmek istiyor. Temsilcimiz önümüzdeki hafta ligde zor günler geçiren ve ligin son sırasında yer alan Tavşanlı Linyütspor'u konuk edecek.

RAKİPLERİN KAZANMAMASI SEVİNDİRDİ

Anadolu Selçukspor'un deplasmanda Ofspor'a mağlup olması ile önemli bir avantajı elinden kaçırırken, temsilcimiz adına 13. Haftada tek sevindirici haber ise rakiplerden geldi. Anadolu Selçukspor'un lig sıralamasında üzerinde yer alan takımların çoğunun haftayı beraberlik ile kapatması, temsilcimiz ile ürerinde yer alan takımlar arasındaki puan farkının açılmasına engel oldu. Bu durum temsilcimiz puansız kapattığı haftada tek sevindirici gelişme olarak dikkat çekti.

5 MAÇTA 11 PUAN

Abdurrahman Baysangur ile adeta yeniden doğan Konya Anadolu Selçukspor çıktığı 5 maçtan 11 puan çıkarmayı başardı. Zor deplasman maçlarının da bulunduğu bu süreçte mağlup olmayan temsilcimiz aralarında lig lideri Pendikspor'un da olduğu karşılaşmalardan puan çıkarmayı başardı. 8. haftada 2-1 yendiği lider Pendikspor ile başlayan seri 5 maç sonra Karadeniz temsilcisi karşısında bozuldu. Haftaya Tiki Tavşanlıspor ile karşılaşacak olan Anadolu Kartalları bu karşılaşmadan galip gelerek daha fazla kan kaybetmeden yoluna devam etmek istiyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim