Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük’e uzatmalara giden maçta 5-4 mağlup olarak kupadan elenen İttifak Holding Konyaspor’u Nalçacılılar bağrına bastı. Konya Havaalanı’nda tezahüratlarla ve meşalelerle takımlarını karşılayan Nalçacılılar, Trabzonspor maçı öncesi takımı ateşledi

İttifak Holding Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fatih Karagümrük ile çeyrek finale yükselme adına mücadele etti. Karşılaşmanın 90 dakikası 4-4’lük eşitlikle sona ererken, uzatma dakikalarında kalesinde golü gören Yeşil-Beyazlılar kalan dakikalarda gol bulamayınca kupadan elendi. Son 16 turunda kupaya veda eden Konyaspor lige odaklanırken, takımı Konyaspor taraftar grubu Nalçacılılar coşkuyla karşıladı.

Karagümrük maçının sona ermesinin ardından gece geç saatlerde Konya’ya inen Konyaspor’u Nalçacılılar, havaalanında tezahürat ve meşalelerle karşıladı. Maçın bitmesinin ardından resmi sosyal medya hesaplarından çağrıda bulunan Yeşil-Beyazlı grup, dernek önünden otobüs kaldırarak havaalanına akın etti. Oyunculara ve teknik direktör İlhan Palut’a yoğun sevgi gösterisinde bulunan Nalçacılılar, tezahüratlara Trabzonspor maçı öncesi takıma moral depoladı. İlhan Palut ismini yoğun bir şekilde haykıran Nalçacılılar’a başarılı teknik adam teşekkür ederek karşılık verdi. Öte yandan hafta sonu deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçı öncesi şiddetli bir şekilde havaalanında sesli tezahüratta bulunan Nalçacılılar, takımdan Trabzonspor maçında mücadele edilmesini ve maçın kazanılmasını diledi.

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN TEŞEKKÜR ETTİ

Nalçacılılar grubunu havaalanında gören oyuncular, teknik heyet ve idareciler bu karşılaşmadan menün kalırken, Başakn Özgökçen, açıklamalarda bulundu. Havaalanında konuşan Özgökçen, “Ayağınıza sağlık. Bu soğuk kış gününde bizleri yalnız bırakmadınız. Bu taraftar her şeyin en güzeline layık. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Canı gönülden teşekkür ediyoruz. Futbolcularımız çok kötü hava şartlarından 120 dakika o formanın hakkını sonuna kadar verdiler. Biz bu yola çıkarken bu yol dikenli ve virajlı olacak, engeller çıkacak dedik. Bunu da şuan da yaşıyoruz. Takımımız ligde iyi bir konumda. Sizlerin desteğiyle bir ve berabere olduğumuz sürece iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

ÇOK ÖNEMLİ BİR MAÇA ÇIKACAĞIZ

13 Şubat Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçına yönelik de konuşan Başkan Fatih Özgökçen, “Hafta sonu Trabzon’da çok önemli bir maça çıkacağız. Lider ve en yakın takipçisi takımımız arasında oynanacak. Bu maçta da sonuna kadar mücadele edip, o formanın hakkını sonuna kadar vereceğiz. Fakat ne bu maçı kazanan sonucu almış olacak ne kaybeden her şeyini kaybetmiş olacak. Taraftarımız bize destek olmaya devam edecek. Biz de elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Takımımız sonuna kadar savaşmaya devam edecek.” diyerek sözlerini tamamladı.

Futbolcular, bu karşılama için resmi sosyal medya hesaplarından Nalçacılılar’a teşekkür ederken, o anları videoya alarak ölümsüzleştirdi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim