Meram, Türk Okçuluk Salon Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. Meram Belediyesi Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Konya Salon İl Birinciliği Müsabakalarına ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadı. 11 spor kulübü ve ferdi olarak 110’u erkek, 71’i bayan toplamda 181 sporcu mücadele ettiği şampiyona birbirinden çekişmeli ve heyecanlı müsabakalara sahne oldu. Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Konya Salon İl Birinciliği Müsabakaları  Meram Belediyesi Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi’nde büyük bir katılımla gerçekleştirildi.

Milli tenisçi Sönmez çeyrek finalde Milli tenisçi Sönmez çeyrek finalde

MÜSABAKALARA 11 KULÜP VE 181 SPORCU KATILDI

11 farklı spor kulübünün ve ferdi olarak 110’u erkek, 71’i bayan toplamda 181 sporcunun mücadele verdiği karşılaşmalar bir hayli  heyecanlı ve çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu (TGTOF) Salon Puta Koşusu ve Kıyafet talimatları çerçevesinde yapılan müsabakalar bireysel ve takımlar olmak üzere büyük erkekler ve büyük kadınlar kategorilerinde gerçekleştirildi. Yıldız ve Genç kategorilerinde bulunan sporcuların da katılabildiği müsabakalar, büyükler kategorisinde müsabakaya katıldılar. 

ŞAMPİYONA BİRBİRİNDEN HEYECANLI KARŞILAŞMALARA SAHNE OLDU

Konya merkez ve ilçelerindeki lisanslı sporcu ve kulüplerin katıldığı şampiyonada gerçekleştirilen karşılaşmalar sonucunda dereceye giren sporcuların kategorileri, isimleri ve aldıkları madalyalar ise şöyle;

Kadınlar kategorisi

1.Ümmü Zümra Uysal – Bulcuk SK

2.Ayşe Hümeyra Koç – Meram Belediyespor

3.Ayşe Güçlü – Akşehir Selçuklu SK

++++++

Erkekler kategorisi

1.Alpaslan Yeşilkaya – Alaeddin Keykubat SK

2.Abdurrahman Kaymak- Ferdi

3.Emir Soydan – Meram Belediyespor

++++++++++++++++

 Kadın Takım

1.Meram Belediyespor

2. Akşehir Selçuklu SK

3.Bulcuk SK

++++++++++++++

Erkek Takım

1.Bulcuk SK

2.Meram Belediyespor

3. Alaeddin Keykubat SK

SPOR SERVİSİ

+++++++++++++++++++++++++++++++

Editör: TE Bilişim