Konyaspor’un yeni transferlerinden olan Mahir Emreli, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Emreli, Galatasaray maçına iyi hazırlandıklarının sinyallerini verdi. Taktik antrenmanlar yaptıklarını kaydeden Emereli, maçın önemine değinerek, “Sürekli taktik antrenmanalar yapıyoruz. Rakibimize uygun hazırlanmaya çalışıyoruz. Daha önce ağır idmanlar çalıştık. Galatasaray maçına odaklandık. Rakibimizi yakından tanıyoruz. Ligde birinci sıradalar. Güzel bir seri yakaladılar. Umarım bu seriyi burada sonlandırabiliriz. Galatasaray karşısında kazanmak istiyoruz” dedi.

‘ASIL POZİSYONUM FORVET’

Maç esnasında görev bölgelerinin değişebileceğine işaret eden Emreli, “Görev bölgem takıma göre değişebilir. Bazı anlar olur sağ kanatta daha rahat olursun. Asıl pozisyonum ise forvet. Burada önemli olan hocanın düşüncesidir ve seni nasıl gördüğüdür. Giresunspor karşısında hoca beni sağ kanatta oynattı. Bu hocanın vizyonudur. Hoca bizde nerede şans verirse bizde elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Önemli olan takıma faydası olsun” diye konuştu.

‘SEZON SONUNU İŞARET ETTİ’

Emreli daha yeni takıma dahil olduğunu hatırlattı. Emreli, “3-4 haftadır buradayım. Buradaki atmosferi ve sıcaklığı ben hissettim. Bide yabancı ülke olmadığı için adaptasyon sorunum olmadı. İnsanlarla hemen kaynaştım. İşin futbol kısmı daha önemlidir. Sezon sonunda bunu daha rahat konuşabiliriz. Benim resmi olarak başka bir kulüplerle ilgili bir temasım olmadı. Belki menajerimin olmuştur. Bilemeyeceğim. Bazı Türk kulüpleriyle daha önceden temas oldu” şeklinde konuştu.

‘ÇALIŞARAK DÜZELTMEMİZ GEREKİYOR’

Yaşanan puan kayıplarına değinen Emreli sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi, “Son maçlarda galip gelemedik ve bu bizi yerimizden oynatmıyor. Bu aslında çok ilginç bir durum. Çalışarak durumumuzu düzeltmemiz gerekiyor. Negatif düşünmeyi sevmiyorum. Önemli olan düzgün bir yolda olduğunu anlamak ve çalışmak. Bunu yaparsak başarı gelir. Umarım başarırız” diyerek sözlerini tamamladı.

SAMET AKTAŞ

Ömer Korkmaz'dan FLAŞ açıklamalar! Ömer Korkmaz'dan FLAŞ açıklamalar!

Editör: TE Bilişim