Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Atiker Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında bugün TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kahramanmaraşspor ile karşılaşacak. Yeniden kupayı kazanma hayali kuran Anadolu Kartalı’nın zorlu maçı saat 20.30’da başlayacak. Kahramanmaraş 12 Şubat Stadyumu’nda oynanacak müsabakayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Cem Satman yaparken maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge.

KARTAL’IN KUPA HAYALİ

2 sezon önce Türkiye Kupası’nı ve ardından da Süper Kupa’yı müzesine götüren Atiker Konyaspor bu sevinci yeniden yaşamanın hayalini kuruyor. Bir önceki turda Yeni Amasyaspor’u eleyen yeşil beyazlılar bu turu da kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor. Sıkışık fikstürde sorun yaşamak istemeyen Konyaspor maça rotasyonlu bir kadro ile çıkacak. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın ligde forma şansı bulamayan oyuncuları bu maçta değerlendirmesi bekleniyor.

MARAŞ ANADOLU’NUN GRUBUNDA

Atiker Konyaspor’un bugünkü rakibi Kahramanmaraşspor pilot takım Anadolu Selçukspor’un da bulunduğu TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele ediyor. Bir önceki turda Kemerspor’u 1-0 ile geçen Maraş ekibi, Konyaspor’a sürpriz yapmak istiyor. 

Liginde 10 puanla 12. sırada yer alan Kahramanmaraşspor’un Anadolu Selçukspor ile oynadığı maç 1-1 beraberlikle tamamlanmıştı.

SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim