Karatay Termal 1922 Konyaspor’un 10. haftadaki rakibi Kardemir Karabükspor. Ligde son olarak Serik Belediyespor ile karşılaşan Yeşil-Beyazlılar rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.  Öte yandan rakip Karabükspor ise deplasmanda karşılaştığı Kastamonuspor’a 1-0 mağlup olmuştu Lige kötü bir başlangıç yapan ancak sonrasında toparlayan Karatay Termal 1922 Konyaspor, bu çıkışını Karabükspor karşısında da sürdürmek istiyor. Ligde zor günler geçiren Karabükspor karşısında galibiyet arayan Yavru Kartal’ın hedefi 3 puan.

YOĞUN MAÇ TRAFİĞİ

Karatay Termal 1922 Konyaspor’un yoğun maç trafiği devam ediyor. 24 günde 6. maçına çıkacak olan Yeşil-Beyazlılar, bu süreci en iyi şekilde atlatmak istiyor. Bu süreçte 4 lig 1’de Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkan 1922 Konyaspor, 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Ligde Elazığspor ve Bayburt İl Özel İdare’yi yenen Yavru Kartal, Pendikspor ve Serik Belediyespor ile de berabere kaldı. Ziraat Türkiye Kupası’nda da Altay’ı eleyerek bir üst tura yükselen Karatay Termal 1922 Konyaspor, bugün Karabükspor karşısında bu yoğun maç trafiğine devam edecek.  

İKİNCİ KEZ KARŞILAŞACAK

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor, Karabükspor ile ikinci kez karşı karşıya gelecek. İlk kez 2009 yılında karşı karşıya gelen iki takımının mücadelesi 1-1 berabere sonuçlanmıştı. 

RAKİP SON SIRADA

Karatay Termal 1922 Konyaspor’un bugünkü rakibi Kardemir Karabükspor ligde 9 hafta sonunda son sırada bulunuyor. Oynanan 9 maçta 1 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan kırmızı-mavililer, 3 gol atarken kalesinde ise 21 gol gördü. Sezon başında ise 3 puanı silme cezası alan Kardemir Karabükspor’un -2 puanı bulunuyor.

DÜDÜK COŞKUNSES’DE

Bugün saat 13:00’de Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanacak olan Kardemir Karabükspor- Karatay Termal 1922 Konyaspor karşılaşmasını hakem Reşat Onur Coşkunses yönetecek. Coşkunses’in yardımcılıklarını Uğur Erdoğan ve Mustafa Burak Dilitatlı yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Veli Karakaya olacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim