Süper Lig’de yoluna emin adımlarla devam eden temsilcimiz Arabam.com Konyaspor, Süper Lig’de geriye kala haftalarda 3 galibiyet 2 beraberlik alarak 11 puan topladı. Rakip takımlara toplam 5 gol gönderen Konyaspor, kalesinde ise henüz yol görmeyerek büyük bir başarıya imza attı. Süper Lig’de Konyaspor fırtınası esmeye devam ediyor. UEFA Konferans Ligi ön eleme turunda Vaduz’e elenen ve ardından moralleri düşen Konyaspor, kendisini lige vererek kötü günleri çabuk atlattı. Yeni transferlerden Calvo’nun takıma çabuk uyum sağlaması stoper hattında önemli bir güç kattı.

‘SÜPER LİGE ODAKLANDI’

İslami Dayanışma Oyunları nedeniyle stadyumda hibrit çim çalışmaları sürerken kendi evindeki maçları da deplasmanda gibi oynamak zorunda kalan Konyaspor, bu kısa sürede tüm olumsuzluklara rağmen kalitesini bir kez daha gösterdi. Zeminde yenileme çalışmaları tam gaz devam ederken, Vaduz’u elinden kaçıran Konyaspor bu olayın hemen ardından kendisini tamamen Süper Lig’e verdi. Küllerinden yeniden doğan Konyaspor bu sezon ligde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde emin adımlarla yoluna emin adımlarla devam ediyor.

AHMET OĞUZ İKİ ASİST YAPTI

Konyaspor’da bu sezon asistlerin 2 tanesi başarılı sağ bek Ahmet Oğuz’dan geldi. Yeşil Beyazlılar’da Pavicic, Michalak, Bytyqi’de 1’rer asist yaparak takıma katkı sağlamasını bildi. Bu sezon İngiltere Championship Ligi’nden transfer edilen Uche Ikpeazu’da henüz gol atamamasına rağmen takıma çabuk uyum sağladı. Uche Ikpeazu kısa sürede güçlü fiziği ile ön plana çıkarken, pozisyonlara girmeyi başardı. Teknik Direktör İlhan Palut’un önümüzdeki günlerde Uche Ikpeazu’ya daha çok forma şansı vermesi bekleniyor. Takıma yeni kazandırılan oyuncularından biri olan Mame Diouf’da bu sezon takımın önemli gol silahları arasında yer alacak.

‘TAKIM BUGÜN YENİDEN TOPLANIYOR’

Anadolu Kartalı Konyaspor’da Hatayspor maçı hazırlıkları da başladı. Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler gözetiminde çalışmalarına devam eden Konyaspor sadece dünü izinli olarak geçirmişti. Yapılan son antrenmanda oyuncuların neşesinin yerinde olduğu görülürken, Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri'mizde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular 5’e 2 pas çalışması ile çalışmalarını tamamlamıştı. Konyaspor yarın ise çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim