İH Konyaspor, Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının Koronavirüse yakalanmasının ardından resmi sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Son dönemde bütün ülkelerde küresel bir sorun haline gelen ve etkisini hızla hissettiren koronavirüs (Covid-19) salgını ülkemizde de büyük sorunlara sebep olmaya devam ediyor. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı ise Türkiye’de ilk virüs tespit edilen ekip oldu. THY Avrupa Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe Beko son karşılaşmasında Rusya’nın Khimky takımına konuk olmuştu. Fenerbahçe Beko’nun koronavirüs salgınına kapılmasına dair açıklaması şu şekilde: “Erkek Basketbol A Takımımızda yapılan rutin kontroller sonucunda A Takımımızda yer alan bazı oyuncularımız ile idari kadro çalışanlarımızda yeni tip Koronavirüs (Covid-19) rastlanmıştır.” 

Fenerbahçe‘nin bu açıklamasına kayıtsız kalmayan Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da resmi sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı. Mesajda, “Çok geçmiş olsun! Dualarımız sizinle. En kısa sürede müjdeli haberlerinizi sabırsızlıkla bekliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim