Süper Lig’de zirveden kopmak istemeyen ve üst sıraları hedefleyen Konyaspor bu hafta Avrupa Kupalarına katılma açısından önemli bir maça daha çıkacak. Geçen hafta Alanyaspor karşısında 1 puanı son anda kurtaran yeşil beyazlılar bu kez aynı hataya düşmek istemiyor. Takımda son haftalarda sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Endri Çekici’nin ise, Sivasspor karşısında ofansif bölgede görev alması bekleniyor. Teknik Direktör İlhan Palut, özellikle taktik çalışmalar üzerinde duruyor.

‘HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR’

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta maçında 4 Ocak Çarşamba günü Demir Grup Sivasspor ile saat 20.00'de karşılaşacak arabam.com Konyaspor, maçın hazırlıklarına Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile devam etti. Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. 5'e 2 pas oyunu ile devam eden antrenmanı, futbolcularımız çift kale maç ile tamamladı. Yeşil beyazlılar çalışmalarına bugünde devam edecek.

‘MAÇI ÜMİT ÖZTÜRK YÖNETECEK’

Ayrıca oynanacak karşılaşmaların hakemleri Dijital Atama Yöntemi ile belirlendi. Dijital atama sonucunda, 4 Ocak Çarşamba günü saat 20.00'de Demir Grup Sivasspor ile oynanacak olan maçı Ümit Öztürk yönetecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'ndaki karşılaşmanın yardımcı hakemleri Serkan Olguncan ve Gökhan Barcın olacak. Maçın dördüncü hakemliğinde ise Oğuzhan Aksu görev alacak.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim