Süper Lig’in ikinci yarısı olan 21. hafta maçları sona erdi. Süper Lig bu haftada birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Konyaspor deplasmanda Başakşehir’e karşı 2-0 kaybederek galibiyet hasretini sürdürdü. Aleksander Stanojevic yönetiminde Konyaspor çıktığı 3 resmi maçı da kaybetmişti. İlk olarak Türkiye Kupası’ndan elenen Konyaspor, daha sonra kendi sahasında Ankaragücü’ne sonrasında ise deplasmanda Başakşehir’e karşı kaybetti. Konyaspor son iki maçta da gol atama başarısı gösteremedi.

‘ALEKSANDER: MAÇ İÇİN ÜZGÜNÜZ’

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir’e 2-0 mağlup olan Arabam.com Konyaspor'un teknik direktörü Aleksandar Stanojevic, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Stanojevic, "Bu maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. İlk yarının sonunda ve ikinci yarının başında gol yedik. Topun genelde hakimi bizim takım olsa da birçok pas hatası yaptık. Ceza sahasına da rakipten daha fazla girdik ama bunları pozitif olarak değerlendiremedik. Galip gelmek istiyorsanız bu tip pozisyonları değerlendirmeniz gerekiyor. Başakşehir’i tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

‘KONYASPOR’A KARŞI ÇOK NET OYNADIK’

 Arabam.com Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, çok net bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu, "Maçın ilk 60-70 dakikası çok net bir oyun ve çok net bir skor ortaya çıktı. Bence skoru daha da arttırabilirdik. Net bir galibiyet aldık. İyi çalıştık, topun bizde olduğu planlarımız net şekilde işledi. Özellikle baskılarda çalıştığımız bütün her şeyin karşımıza çıkması bizi mutlu etti. Oyuncuların isteği arzusu çok yüksek, galibiyetten dolayı mutluyuz. Budan sonraki haftalarda Konyaspor'a başarıla diliyorum." ifadelerini kullandı.

‘TARAFTARLARIN TEPKİSİ BÜYÜYOR’

Konyasporlu taraftarlar ise özellikle bu yenilginin ardından sosyal medyadan bir kez daha yönetime sert tepki gösterdi. Başkan Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu eleştiren taraftarlar, protesto yağmuruna tuttu. İlhan Palut’a destek paylaşımı yapan taraftarlar yönetimi sert sözlerle eleştirdi. Konyaspor Perşembe günü ise saat 17:00’da İstanbulspor’u Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda konuk edecek.

‘SONUÇLAR İSE ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU’

Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta bugün oynanan üç karşılaşmayla sona erdi. Haftanın kapanış müsabakalarında Medipol Başakşehir, Arabam.com Konyaspor'u 2-0, Fenerbahçe ise Kasımpaşa'yı 5-1 yendi. Lider Galatasaray, kazanma serisini Giresun'da da sürdürdü. Bitexen Giresunspor'la deplasmanda karşı karşıya gelen sarı-kırmızılı ekip, rakibini 4-0 mağlup ederek ligde üst üste 10. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürdü. Şenol Güneş'le birlikte yeniden çıkışa geçen Beşiktaş da Corendon Alanyaspor'u 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü ve bu sezon ilk kez peş peşe 5. galibiyetini elde etti. - Sonuçlar Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında yapılan maçlar ve alınan sonuçlar şöyle: Beşiktaş-Corendon Alanyaspor: 3-0 Demir Grup Sivasspor-Adana Demirspor: 1-2 Atakaş Hatayspor-Trabzonspor: 2-1 MKE Ankaragücü-Gaziantep FK: 0-2 Fraport TAV Antalyaspor-HangiKredi Ümraniyespor: 3-2 Bitexen Giresunspor-Galatasaray: 0-4 İstanbulspor-Yukatel Kayserispor: 2-4 Medipol Başakşehir-Arabam.com Konyaspor: 2-0 Fenerbahçe-Kasımpaşa: 5-1

Editör: TE Bilişim