Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig 6. hafta maçında Cumartesi günü Hatayspor ile saat 17.00'da karşılaşacağı maçın hazırlıklarına Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenman ile devam ediyor.Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenman, düz koşu ile başladı. Isınma ile devam eden antrenman, pas çalışması ile sona erdi. Antrenmana oyuncuların hırslı olduğu görüldü. Yeni transferlerden olan Mame Diouf’un da takıma çabuk uyum sağladığı dikkatlerden kaçmadı.

‘KARTAL YENİ REKOR PEŞİNDE’

Hatayspor karşısında Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda kritik bir maça daha çıkacak olan Konyaspor, 3 puanı hanesine yazdırmanın hesaplarını yapıyor. Süper Lig’de geriye kalan haftalarda kalesini gole kapatmayı başaran Anadolu Kartalı, gol yemeyerek yeni bir rekor geliştirmeyi hedefliyor. Savunma hattında özellikle yeni transferlerden Calvo’nun takıma hemen uyum sağlaması, tecrübeli file bekçisi İbrahim Sehic’in kritik kurtarışları özellikle savunma anlamında büyük takdir toplamış, taraftarların beğenisini kazanmıştı.

‘EN UCUZ BİLET 75 LİRA’

Öte yandan Konyaspor’un Hatayspor ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıktı. Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda 10 Eylül Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak karşılaşmanın biletleri, 7 Eylül Çarşamba günü saat 15.00 itibariyle satışa sunuldu. Karşılaşmada kağıt bilet satışının olmayacağı belirtildi. Satılan Hatayspor maçı bilet fiyatları şu şekilde oluştu. Batı alt (tüm bloklar) 200 TL Batı üst (tüm bloklar) 200 TL, Doğu alt (tüm bloklar) 150 TL, Doğu üst (tüm bloklar) 150 TL, Kale arkaları alt (tüm bloklar) 75 TL, Kale arkaları üst (tüm bloklar) 75 TL, Misafir tribünü 95 TL olarak belirlendi.

ZEMİN İÇİN GERİ SAYIM

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda ki hibrit çim çalışmaları nedeniyle, bu haftada Eskişehir’de oynayacak olan Konyaspor, geri sayıma geçti. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda hibrit çim serimi tamamlandığı küçük pürüzler dışında bir eksiği olmadığı bilgisine ulaşıldı. Stadyum zeminin en kısa zamanda hazır hale gelmesi beklenirken, Konyaspor-Ümraniyespor maçına tamamen hazır olması ön görülüyor.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim