Konyaspor’un 100. yılına özel düzenlediği festival, tüm hızıyla sürüyor. 9 gün boyunca sürecek olan festivalin ilk gününde davetliler unutulmaz bir gün yaşadı.

Farklı etkinliklerle panayır haline gelen festivalin açılısında görsel şovların yanı sıra açılan stantlarda vatandaşlar gün boyu alışveriş yaparken, sahne alan sanatçılarla da eğlenme fırsatı buldular.

Festivalin ilk gününde yüzlerce kişi alanda toplanırken, 100. Yıl Festivalinin ilk konserinde sanatçı Ece Seçkin sahne aldı. Konser alanın da bulunanlar sanatçı Seçkin’in söylediği şarkılarla doyasıya eğlenirken, Konyaspor Kulübü Yöneticisi Sertaç Tuza ise konser sonrası Ece Seçkin'e 42 numaralı Konyaspor forması hediye etti.

BAŞKAN ÖZGÖKÇEN STANDLARI TEK TEK GEZDİ

Milli atletler madalyaları topladı Milli atletler madalyaları topladı

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, 100.yıl etkinlikleri kapsamında MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu, otopark alanına kurulan stantları tek tek gezdi. Stant sahipleri ile tek tek görüşen ve fikirlerine alan Özgökçen, verilen ikramları da geri çevirmedi. Başkan Özgökçen ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de stantları ziyaret ederek bereketli alışverişler diledi. Başkan Fatih Özgökçen’e stant yetkilileri yoğun ilgi gösterirken keyifli anlar yaşandı.

Festivalin ilk gününde festival alanında Ece Seçkin konser verirken akşam, stadyum içerisinde Soner Sarıkabadayı ve Demet Akalın sahne aldı. Konsere gelenler doyasıya eğlenirken Konyaspor Genel Sekreteri Sertaç Tuza, Ece Seçkin, Soner Sarıkabadayı ve Demet Akalın’a isimlerinin yazdığı 42 numaralı Konyaspor forması hediye etti.

Konyaspor Kulübü başkanı Fatih Özgökçen ise stadyum alanında gerçekleşen konserde sahneye çıkarak bir konuşma gerçekleştirdi. Özgökçen yaptığı açıklamada, “100 yıl önce tohumları atılan asırlık çınarımız Konyaspor’umuz ülkemizin nadide kulüplerinden biri haline gelmiştir. Bugün ülkemizde 100 yılını yaşayan kulüp sayısı oldukça azdır. Bizler elimizden geldiği kadar kulübümüzün başarılı olması için çaba ve gayret gösteriyoruz. Sizlerin desteği ile Konyaspor Kulübü daha güzel başarılara ulaşacaktır. 100. yılımızı kutluyoruz.” dedi.

İlk gün bu şekilde noktalanırken festivalin ikinci günü dün gerçekleşti. Festival alanında Ahmet Şafak, stadyum içerisinde ise Linet ile Cengiz Kurtoğlu sahneye çıktı. 100.yıl kutlamaları üçüncü gününde coşku bugün son hızıyla devam edecek. Bugün sahnede festival alanında Eypio, stadyum içerisinde ise Göksel ve Manga sahne alacak.

İLHAN ATLI

Editör: TE Bilişim