Konyaspor’da izin sona erdi.  Anadolu Kartalı, iznin ardından hazırlıklarına Teknik Direktör Aleksander Stanojevic yönetiminde Erser Grup 1 nolu sahada yaptığı idmanla başladı. Milli takımlarına giden futbolcuların yokluğunda başlayan antrenman, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde yapıldı. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen idman, salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada koşu, ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla devam eden antrenmanda 5’e 2 pas çalışmaları yapıldı. İdman, dar alanda oyun ile tamamlandı. Yeşil Beyazlılar, çalışmalarına bugünde devam edecek.

‘KONYASPOR İTİRAZ ETTİ’

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Arabam.com Konyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunca (PFDK) verilen 612 bin 500 lira para cezasına tepki gösterdi. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, verilen para cezasının şaşkınlıkla karşılandığı ifade edildi. Ligin 26. haftasında Galatasaray'ı konuk ettikleri maçın ardından kulübe kesilen bu cezanın, adalet ve hakkaniyet duygusundan uzak olduğu savunulan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

‘ANLAM VEREMİYORUZ’

"Üst seviyede saha ve seyirci olayının yaşanmadığı müsabakanın ardından kesilen cezalara anlam veremiyoruz. Kesilen bu cezalar yoluyla Anadolu kulüplerine yönelik sindirme politikasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Kulüp olarak kesinlikle kabul etmediğimiz cezalara karşı ivedilikle harekete geçtiğimizi büyük Konyaspor taraftarının bilmesini isteriz. Haklı gerekçelerimizle 24 Mart Cuma günü Tahkim Kuruluna gerekli savunmamızı sunacağız. Konyaspor'umuzun üstün menfaatleri doğrultusunda, haklı mücadelemizi her platformda sonuna kadar sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” denildi

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim