Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunu 43 puanla 9.sırada tamamlayan Atiker Konyaspor 34 haftada 40 gol kaydetti. Atiker Konyaspor’un en golcü ismi oynadığı 32 maçta 2229 dakika sahada kalan ve rakip fileleri 17 kez havalandıran Riad Bajic oldu.

BAJİC’TEN 4 MAÇTA 2’ŞER GOL

Boşnak oyuncu Riad Bajic iç sahadaki Beşiktaş ve Aytemiz Alanyaspor, deplasmandaki Fenerbahçe ve Gaziantepspor maçlarında 2’şer gol kaydederken, Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda oynanan ve 3-2 kazanılan maçta attığı ilk gol hakem kayıtlarına Berkan Emir’in kendi kalesine attığı gol olarak geçildi.

VUKOVİC’TEN 4 GOL

Yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor’da Riad Bajic’ten sonra en golcü oyuncular 5 golle Ömer Ali Şahiner ve 4 golle Jagos Vukovic oldu. Atiker Konyaspor’n gollerinden 3’ü ise rakip takım oyuncuları tarafından kendi kalelerine atıldı. Sezonun 4.haftasında iç sahada 1-1 berabere kalınan Gençlerbirliği maçında Uğur Çiftçi, 13.haftada deplasmanda 3-2 kazanılan Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde Berkan Emir ve 19.haftada deplasmanda 5-1 kaybedilen Beşiktaş karşılaşmasında Dusko Tosic kendi kalesine gol atan oyuncular oldu.

DİĞER GOLLER 

Konyaspor’da Bajic, Ömer Ali ve Vukovic’in ardından ligde gol sevinci yaşayan oyuncular şu şekilde; Dimitar Rangelov 3, Deni Milosevic 2, Ioan Hora, Nejc Skubic, Ali Çamdalı, Amir Hadziahmetovic, Jens Jonsson, Selim Ay 1’er gol.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim