Spor Toto Süper Lig'in 9. haftası, oynanan iki müsabakayla sona erdi. Haftanın kapanış maçlarında Trabzonspor, Kasımpaşa ile golsüz berabere kalırken, Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor'a İstanbul'da 2-0 mağlup oldu. Medipol Başakşehir'in mağlubiyetiyle birlikte ligde yenilgisiz takım kalmazken, sezona istediği gibi başlayamayan Demir Grup Sivasspor ilk galibiyetini aldı. Haftanın en gollü mücadelesinde ise Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük'ü Kadıköy'de 5-4 mağlup etti.

‘SONUÇLAR ŞÖYLE OLUŞTU’

Sonuçlar Spor Toto Süper Lig'de 9. hafta maçlarının sonuçları şöyle: Gaziantep FK-Adana Demirspor: 1-1 İstanbulspor-MKE Ankaragücü: 1-2 Fraport TAV Antalyaspor-Arabam.com Konyaspor: 1-1 Bitexen Giresunspor-Beşiktaş: 0-1 HangiKredi Ümraniyespor-Yukatel Kayserispor: 2-2 Atakaş Hatayspor-Corendon Alanyaspor: 1-0 Fenerbahçe-VavaCars Fatih Karagümrük: 5-4 Trabzonspor-Kasımpaşa: 0-0 Medipol Başakşehir-Demir Grup Sivasspor: 0-2

‘PUANLAR BİRBİRİNE YAKIN’

Süper Lig’de puan cetveli ise takımların birbirine olan yakınlığı ile dikkat çekti. Lider Adana Demir’in 18 puanı bulunurken, ikinci Beşiktaş ve üçüncü Konyaspor’unda 18’er puanı bulunuyor. Ligde aynı puana sahip 4 takım yer alıyor. Fenerbahçe’nin, Başakşehir’in, Galatasaray’ın ve Trabzonspor’un 17 puanı bulunuyor.

‘BİLETLER SATIŞA ÇIKTI’

Öte yandan Arabam.com Konyaspor’un, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Gaziantep FK ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 15 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'da başlayacak karşılaşmanın biletleri, 11 Ekim Salı günü saat 15.00 itibariyle satışa sunuldu. Bilet ve kombine satışları ise kulüp bünyesinde devam ediyor. Konyaspor Gaziantep FK maçının bilet fiyatları ise 60 ile 325 lira arasında değişiyor. Kombine fiyatları da 400 lira ile 5000 lira arasında değişiyor. Müsabakaya taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

‘KONYASPOR ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR’

Temsilcimiz Konyaspor 1 günlük iznin ardından çalışmalarına ise devam etti. Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler gözetiminde Gaziantep FK maçının hazırlıklarını sürdüren Konyaspor taktik ve pas çalışması yaptı. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncuların hırslı olduğu dikkatlerden kaçmadı. Konyaspor Gaziantep FK’yi taraftarın önünde mağlup ederek, zirve yarışından kopmak istemiyor.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim