Spor Toto Süper Lig'de 11. hafta, oynanan 2 maçla tamamlandı. Atakaş Hatayspor, sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Bitexen Giresunspor ile MKE Ankaragücü ise 1-1 berabere kaldı. Medipol Başakşehir'e 1-0 üstünlük kurarak üst üste 3. galibiyetini alan Fenerbahçe, puanını 23 yaptı ve liderliğe yükseldi. Süper Lig'de bu hafta oynanan müsabakaların 4'ünü ev sahibi, 2'sini ise konuk takımlar kazandı. Üç karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı. Tüm maçlarda gol sevincinin yaşandığı ligin 11. haftasında takımlar toplam 21 kez fileleri havalandırdı.

KONYASPOR 1 GOL ORTALAMASI YAKALADI

Temsilcimiz Konyaspor ise Adana Demirspor deplasmanından kritik 1 puan ile dönmüştü. Konyaspor Süper Lig’de geriye kalan haftada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Rakip filelere 11 gol atan Anadolu Kartalı maç başı 1 gol ortalaması yakaladı. Yeşil beyazlılar kalesinde ise 5 gol gördü.

SONUÇLAR ŞU ŞEKİLDE OLUŞTU

 Sonuçlar Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynanan müsabakalarda alınan sonuçlar şöyle: Fraport TAV Antalyaspor-İstanbulspor: 2-1 HangiKredi Ümraniyespor-VavaCars Fatih Karagümrük: 1-3 Trabzonspor-Demir Grup Sivasspor: 1-0 Fenerbahçe-Medipol Başakşehir: 1-0 Kasımpaşa-Yukatel Kayserispor: 0-1 Adana Demirspor-Arabam.com Konyaspor: 1-1 Galatasaray-Corendon Alanyaspor: 2-2 Bitexen Giresunspor-MKE Ankaragücü: 1-1 Atakaş Hatayspor-Beşiktaş: 2-1

‘KASIMPAŞA MESAİSİ BAŞLADI’

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktörümüz İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenmana, Adana Demirspor maçında ilk 11'de başlayan futbolcular salonda core çalışması gerçekleştirdi. Diğer futbolcular ise ısınma başlayan antrenmanı, hücum savunması ve rondo oyun ile tamamladı. Takım çalışmalarına 26 Ekim Çarşamba günü saat 15.30'da yapacağı antrenman ile devam edecek. 

Editör: TE Bilişim