Konya’nın alanındaki öncü markası Genç Değirmen, şehrin takımını destekleyen önemli firmalardan. Adeta spor ve Konyaspor aşığı olan, genç yaşta Hakk’a yürüyen Genç Değirmen Eski yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Selek, Konyaspor’a destek olmak için büyük gayretler göstermiş, Konyaspor Eski Başkanı Hilmi Kulluk’un da yönetiminde yer almıştı. Abdülkerim Selek’in hayatını kaybetmesinin ardından şirketin başına geçen genç patron Remzi Mert Selek de, babası gibi iyi bir Konyasporlu. Küçük yaşlardan buyana Konyaspor maçlarını takip eden Genç Değirmen Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Mert Selek, manevi desteğin yanında takımına maddi anlamda da yalnız bırakmıyor. Şehrin takımını desteklemek gerektiğini belirten Selek, “Konyaspor şehrimizin markası ve Genç Değirmen olarak takımımızın her zaman yanındayız” dedi.

KONYASPOR BİR TUTKU

Konyaspor sevgisinin küçük yaşlara dayandığını belirten Genç Değirmen Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Mert Selek, “Küçüklükten beri Konyaspor’u takip ediyorum. Eski stadyumda da kombinemiz vardı, maçlara gidiyordum. Eski stadyumdaki son maça da gitmiştim, sahaya falan da girmiştim. O yüzden şehrimizin takımını tutuyoruz ve her maçta destekliyorum. Yeni stadyuma geçtikten sonra da Genç Değirmen olarak takımımıza destek olmak amacıyla her sene loca alıyoruz. Rahmetli babam da iyi bir Konyasporluydu. Zaten bir dönem Konyaspor yönetiminde de yer almıştı. Sadece futbol değil basketbolla da ilgiliydi. Orada da yöneticilik yaptı. Ondan dolayı ben de basketbol maçlarına da gidiyordum” dedi.

TAKIMIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Konyaspor’un bu şehir için önemli olduğunu bu yüzden Genç Değirmen olarak Konyaspor’un yanında olduklarını belirten Selek, “Maddi anlamda Konyaspor’a sürekli destek veriyoruz. Aynı zamanda manevi anlamda da takımımızı hiç yalnız bırakmıyoruz. Sürekli maçlara gidiyoruz. Burada çalışanlarımızın da maçlara gitmesini sağlıyoruz. 25 yıldır her maça giden personelimiz var mesela. Bu anlamda Konyaspor’un hep yanındayız” diye konuştu.

KONYASPOR’A REKLAM ALANI KAZANDIRDI

Konyaspor’un gelirlerini artırmak için mücadele ettiklerini, bu konuda ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını dile getiren Selek, Genç Değirmen olarak Konyaspor’a saha içi LED reklam alanı kazandırdıklarını söyledi. Bu yolla Konyaspor’a büyük katkı sağladıklarını dile getiren Selek, şunları söyledi, “Bu yıl Konyaspor’a farklı bir yolla destek oluyoruz. Saha içi LED ekran faaliyeti gösteriyoruz. Bu reklam bedelini biz üstlendik ve Konyaspor adına işletelim dedik. Buradaki reklam geliri Konyaspor’a gidiyor. Böylece Konyaspor bir mal sahibi oldu ve yeni bir reklam alanı kazanmış oldu. Bu faaliyeti biz Ünlü Grup adındaki şirketimizle yürütüyoruz. Bu alana reklam almakta çok zorlanmadık açıkçası. Konyaspor’a sürekli destek olan abilerimiz var, firmalarımız var. Onlar bu alana da girdiler. Onların da büyük emekleri ve destekleri var bu konuda. Biz de çevremizi kullandık biraz ve şuan reklam alanımız 90 dakika boyunca doldurduk. Böylece Konyaspor’a güzel bir gelir kapısı olmuş oldu.”

KONYA TAKIMINA SAHİP ÇIKIYOR

Konyaspor’a Konya iş dünyasının sahip çıktığına dikkat çeken Selek, “Konyaspor şehrimizin önemli bir markası. Şehrimiz adına ayakta durması gereken ve desteklenmesi gereken bir markamız. Bu kapsamda Konyalı işadamları Konyaspor’u sahipleniyor. Konyaspor’a herkes elinden geldiğince destek olmaya çalışıyor. Eğer zaten bu destekler olmamış olsaydı, Konyaspor büyük sıkıntı içerisine girerdi. Bu anlamda Konya’daki işadamlarına da teşekkür etmek gerekiyor. Şehrinin takımını destekleyen bu insanlar, büyük bir alkışı hak ediyor diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ BİR HAVA YAKALADIK

Selek, Konyaspor’un ortaya koyduğu performansla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Konyaspor’un sezona iyi bir başlangıç yaptığını ve bu başarıyı sürdürdüğünü dile getiren Selek, “Konyaspor şuan iyi gidiyor. Yenilmiyoruz ama yenemiyoruz da. Biraz daha iyi olmak gerek ve 3 puan almamız lazım. Ama takım olarak gayet iyiyiz. Takım oyunu oynuyoruz ve güzel bir hava yakaladık. Bu havanın devam etmesi gerekiyor” dedi.

Editör: TE Bilişim