Anadolu Kartalı bu hafta çok kritik bir maça daha çıkacak. Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Galatasaray maçına hazırlanan Konyaspor, bu maçı kazanarak hanesine 3 puan yazdırmak istiyor. Lige müthiş bir başlangıç yapan, rakip takımlardan gol yemeyen ve zirvede yer alan Konyaspor en son yaptığı antrenmanda ise özellikle taktik çalışmalar üzerinde durdu.  Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde antrenman bugünde devam edecek ve ardından uçakla İstanbul’a gidecek. Takımda oyuncuların hırslı olduğu görülürken, teknik patron İlhan Palut oyuncularına özel brifingler verdi.

Fenerbahçe'den olağanüstü toplantı kararı Fenerbahçe'den olağanüstü toplantı kararı

‘BİTİGEN DÜDÜK ÇALACAK’

Konyaspor’un 16 Eylül 2022 Cuma günü saat 20:00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmada Kayseri bölgesi hakemi Abdülkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen’in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ile Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Neslihan Dumandağı olacak. Galatasaray müsabakasını Kayseri Bölgesi hakemlerinden Abdülkadir Bitigen yönetecek. 38 yaşındaki hakemin yardımcılıklarını ve Hakan Yemişken yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Neslihan Dumandağı olacak. Müsabaka biletlerinin ise tamamen tükendiği öğrenildi.

‘RAKİP TAKIM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR’

Öte yandan Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında 16 Eylül Cuma günü Arabam.com Konyaspor'u konuk edecek Galatasaray, hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınmayla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden idman, taktik organizasyonlarla tamamlandı. Galatasaray, yarın akşam yapacağı antrenmanla Konyaspor müsabakasının hazırlıklarını tamamlayacak ve ardından maç saatini beklemeye geçecek.

SAMET AKTAŞ