Temsilcimiz Konyaspor kritik Trabzonspor deplasmanından 1 puan almayı başarmıştı. Maçın üzerinden süre geçmesine rağmen Anadolu Kartalı Konyaspor’un aldığı puanın yankıları sürmeye devam ediyor. Konyasporlu oyuncular maç sonu önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar… Konyaspor’un başarılı oyuncusu Cebrail Karayel, Trabzonspor karşılaşmasında müthiş bir karakter ortaya koyduklarını ifade ederek, 1 puanın önemine dikkat çekti. Karayel, “5 haftalık bir sakatlığım vardı. Umarım meslektaşlarım sakatlanmaz. Sakatlık dönüşleri zordur ama iyi geçti. Geçen senin şampiyonuna karşı müthiş şansız başladık. 2 penaltı, 2-0 geriye düştük. Ama ardından müthiş bir karakter ortaya koyduk. 2-2 dönmeyi bildik. Genel anlamda ise şansız idik. 10 kişi kaldıktan sonra oynanması gerektiği gibi oynadığımızı düşünüyorum. Geçen senenin şampiyonuna karşı bu skor fena değil” diye konuştu.

GUİLHERME: GÜZEL OYNADIK

Konyaspor’un istikrar abidesi ve başarılı sol beki Guilherme, izleyenler için güzel bir maç oynadıklarını açıkladı. Guilherme, sahada Konyaspor ve Trabzonspor’un çetin bir mücadele içine girdiğine işaret ederek, “Zor bir maçtı. Güzel bir atmosfer vardı. Her iki takım içinde adil bir sonuç oldu diyebiliriz” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

AMİR: KARAKTER KOYDUK

Anadolu Kartalı’nın yıldız orta saha oyuncusu Amir ise, Trabzonspor’un zor bir deplasman olduğunu vurguladı. Amir, “Özellikle maç 2-0 olduktan sonra daha zorlu bir hale geldi. Ancak takım olarak bir karakter ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Karakter ortaya koyarak ve sahada üstün bir performans göstererek, maçı çevirmeyi başardık. Bu şekilde devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim