Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Geçen sezon ligde fırtına gibi esen, bu sezon aynı başarılı yakalamak isteyen Konyaspor zirveyi elden bırakmak istemiyor. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nin ardından son çalışmasını Eskişehir’de yapan Konyaspor, İlhan Palut yönetiminde hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye geçti. Anadolu bu maçı kazanarak yoluna yenilgisiz devam etmek istiyor.

‘FORVET ONA EMANET’

33. hafta programı belli oldu 33. hafta programı belli oldu

Yeşil Beyazlılar geriye kalan haftalarda 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak müthiş bir performans sergilemişti. Maç ile alakalı sistemini belirleyen İlhan Palut’un ileri uçta son haftaların formda ismi Muhammet Demir’e görev vermesi bekleniyor. Maçın gidişatına göre ise, son 15-20 dakikalık bölümde Uche Ikpeazu’nun görev alması beklenirken, yeni transfer Mame Diouf’un antrenman eksikliği nedeniyle bu maçta forma giymesi beklenmiyor.

HATAYSPOR MAÇA HAZIR’

Öte yandan Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. Haftasında bugün deplasmanda Arabam.com Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre bordo-beyazlı ekip, Osman Çalgın Tesisleri'nde teknik direktör Serkan Özbalta yönetiminde çalıştı. Basına kapalı gerçekleşen ve 1 saat 20 dakika süren antrenmanda futbolcular, pas ve hava topu çalışması yaptı. Konyaspor'un stat zeminindeki problem nedeniyle Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı, hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

‘TARAFTARLAR ESKİŞEHİR’DE OLACAK’

Konyasporlu taraftarların maça yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Daha önceki Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda ki müsabakalarda takımlarını yalnız bırakmayan Konyasporlu taraftarlar yine büyük bir vefa örneği göstererek, stadyumundaki yerlerini alacak. Gün içinde otobüs ve hızlı tren ile Eskişehir’e hareket edecek olan Konyasporlu taraftarlar, bilet aktarma işlerini de dün tamamlamıştı.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim