Dünya Kupası’na verilen arada toplamda 10 gün izin yapan temsilcimiz Arabam.com Konyaspor, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Futbolcuların kendini toparlayabilmesi adına bu arayı kendine fırsat olarak çevirmek isteyen Konyaspor, Süper Lig’e yeniden iyi bir başlangıç yapabilmenin hesaplarını yapıyor. Son haftalarda puan kayıpları yaşayan ve maç kazanmakta zorlanan Konyaspor, Süper Lig’de zirveye yeniden ortak olmak istiyor.

‘TAKIM BOSNA SEFERİ YAPACAK’

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma ile başladı. Güç çalışması ve pas oyunu ile devam eden antrenman, çift kale maç ile sona erdi Takımımız, hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile devam edecek. Konya kampının ardından ise kardeş ülke Bosna Hersek’e giderek hazırlık maçı oynayacak. Takımın 28 Kasım Pazartesi günü Konya’dan özel uçakla Bosna Hersek’e gitmesi bekleniyor.

PALUT NE DEMİŞTİ?

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, daha önceki açıklamasında Dünya Kupası arasında iyi bir kamp dönemi geçireceklerine işaret etmişti. Bu arayı fırsat olarak kendilerine çevirmek istediklerini kaydeden Palut, oyuncularından yüksek tempoda futbol oynamaları beklendiğini ifade etmiş, her oyuncuyu kazanmak istediğini sözlerine eklemişti.

Editör: TE Bilişim