Konyaspor’da transferde büyük oynuyor. Amir’i Beşiktaş ve Zymer’i ise Olimpiakos’a gönderen Konyaspor, bu iki oyuncunun yerini kaliteli isimlerle doldurmak istiyor. Konyaspor yönetimi çalışmalarını ise tüm hızıyla sürdürüyor. Yeşil Beyazlıların, İspanyol 10 numara İsco ve bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen Garry Rodrigues ile görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. Konyaspor yönetimi her iki oyuncu için girişimlerini sürdürüyor. İsco ve Garry isimleri ise özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İSCO’NUN BONSERVİSİ ELİNDE’

İsco ise İspanya futbol tarihine damga vurmuş bir isim olarak biliniyor. İsco özellikle Real Madrid döneminde adını futbol tarihine altın harflerle yazdırmış bir isim olarak dikkat çekiyor. 5 kez şampiyonlar ligi kupasını kazanan İsco, Real Madrid’de lig şampiyonluğu, İspanya Milli Takımı’nda ise, Avrupa Şampiyonluğu yaşamıştı. Kariyerinde 487 maça çıkan İsco, 74 gol atıp, 70 asist yapma başarısı göstermişti. İsco’nun bonservisinin elinde olması ise transferi cazip kılıyor. İsco’nun 10 numara ve kanatlarda oynayabilmesi büyük avantaj sağlıyor.

‘GARRY HIZIYLA DİKKAT ÇEKİYOR’

Gündemdeki diğer bir isim ise Garry Rodrigues. Yeşil Burun Adaları Milli Takım forması da giyen Rodrigues Türkiye’de tanıdık isimlerin başında geliyor. Garry daha önce Türkiye’de Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giymişti. Kariyerinde 352 maça çıkan Garry 74 gol atma başarısı gösterdi. Garry ayrıca 68 asist yaparak oynadığı takımlara büyük destek vermişti. Şuan Yunanistan Ligi’nin köklü ekiplerinden Olimpiakos’ta forma giyen Garry, Türkiye’de yeniden forma giymeye ise sıcak bakıyor. Özellikle İspanyol basınında İsco için bu iddialar sıcaklığını korurken, Yunanistan basınında ise Garry için Konyaspor'dan teklif geldiği ileri sürüldü. 

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim