Konyaspor Dünya Kupası’na verilen arada takım olarak 10 gün izin yapmıştı. 10 günlük iznin ardından Konya’da yeniden toplanan Konyaspor, hazırlıklarına bir süredir burada devam ediyordu. Hazırlıklarının ilk etabını Teknik Direktör İlhan Palut, yönetiminde tamamlayan Konyaspor dün ise takım olarak saat 16.15 itibarıyla kardeş ülke Bosna Hersek’e uçtu. Çalışmalarına kısa süre burada devam edecek olan Konyaspor’un bugün ise Bosna Hersek’te özel bir hazırlık maçı yapması bekleniyor.

Konyaspor ter attı... Konyaspor ter attı...

‘HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAK’

Konyaspor formasını başarıyla terleten İbrahim Sehic ile Amir Hadziahmetovic’i futbola kazandıran Bosna Hersek’in köklü kulübü Zeljeznicar ile yeşil beyazlıların bugün dostluk maçında karşılaşması bekleniyor. Mücadele ise bir aksilik olmaması durumda Türkiye saatine ile 20.00’da oynanacak. Hazırlık karşılaşmasında Teknik Direktör İlhan Palut, oyuncularını test etme imkânı bulacak.

‘KONYASPOR İÇİN BİR FIRSAT’

Süper Lig’de geriye kalan haftalarda 14 maç oynayan Konyaspor, 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet almıştı. Rakip kalelere 16 gol atan Konyaspor, kalesinde ise sadece 9 gol gördü. Konyaspor Dünya Kupası arasını ise kendisine bir fırsat olarak görüyor. Son zamanlarda yaşadığı puan kayıpları nedeniyle bir süre galibiyet hasreti çeken Konyaspor, en son Kayserispor’u mağlup etmeyi başarmıştı.

Editör: TE Bilişim