Süper Lig’de çalkantılı bir dönem geçiren Konyaspor’un Aleksander Stanojevic ile yola şimdilik devam edeceği öğrenildi. Süper Lig’de son 9 haftadır galip gelemeyen ve oynadığı son 5 maçta ta gol bile atamayan Konyaspor, zor zamanlardan geçiyor. Takımdaki mental düşüklük dikkatlerden kaçmazken, Anadolu Kartalı’nın Süper Lig’de alacağı bir galibiyetin takımı yeniden ateşlemesi bekleniyor. Özellikle pozisyon üretmekte zorlanan Konyaspor Süper Lig’de yeniden çıkış yakalamanın yollarını ararken, alt sıralardan kurtulabilmenin hesaplarını yapıyor. Özellikle puan cetvelinde alt sıralarda yer alan takımların aldığı puanların birbirine yakın olması dikkatlerden kaçmıyor.

‘ALEKSANDER STANOJEVİC GÖREVİNE DEVAM EDECEK’

Kulislerden gelen bilgilere göre Konyaspor yönetiminin Sırp Teknik Direktör Aleksander Stanojevic ile yola şimdilik devam edeceği öğrenildi. Kötü sonuçlar nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan Aleksander Stanojevic ise geçtiğimiz günlerde takımın menfaatleri doğrultusunda istifa edebileceğinin sinyallerini vermişti. Konyaspor yönetiminin ise şimdilik hoca ile yola devam kararı aldığı öğrenildi

‘SERGEN YALÇIN GÜNDEMDE DEĞİL’

Sosyal medya başta olmak üzere çeşitli yayın organlarında yer alan adı Konyaspor ile anılan eski Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın Konyaspor’un gündeminde olmadığı öğrenildi. Konyaspor şuan ki şartlarda Stanojevic ile yola devam etmeyi düşünürken, Sergen Yalçın ile hiçbir şekilde temas kurulmadığı bilgisine ulaşıldı.

‘YÖNETİM BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYOR’

Konyaspor’un ise kısa vadede olağan genel kurul kararının gündemde olmadığı ifade edildi. Özellikle Teknik Direktör İlhan Palut ile yollarını ayırdıktan sonra ciddi manada eleştiri alan ve en son Giresunspor maçında protestolara maruz kalan Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyelerinin görevine devam edeceği belirtildi.

‘KONYASPOR’UN SÜPER LİG KARNESİ’

Süper Lig’de 23 hafta geride kalırken Konyaspor’un lig performansı ise taraftarları derinden düşündürüyor. Geriye kalan 23 karşılaşmada sadece 6 galibiyet alan Konyaspor 10 kez ise berabere kaldı. Anadolu Kartalı sahadan ise 7 kere mağlup ayrılan taraf oldu. Rakip kalelere 24 gol atan Konyaspor ise maç başı sadece 1 gol ortalaması yakaladı. Son haftalarda ise savunmasındaki zaaflar ile dikkat çeken Konyaspor kalesinde ise 26 gole engel olamadı. Takımın eksi 2 averajı bulunuyor.

 SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim