performanslarıyla şuana kadar hayal kırıklığı oluşturdu. Robert Muric, Domagoj Pavicic, Kondrad Michalak, Uche Ikpeazu, skor anlamında sınıfta kaldı.

Temsilcimiz Arabam.com Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Antalya kampında ağır bir antrenman programı gerçekleştiren ve oyuncuların kondisyon, kuvvet ve taktik gibi çalışmalar yükleyen Teknik Direktör İlhan Palut, özellikle her oyuncusunu kazanmak istediğini bildirmişti. Oyuncularından performans almayı planlayan Palut, skor anlamında da takıma katkı istiyor. Transfer döneminde takıma dahil edilen Muhammet Demir, Mame Diouf sınıfı geçen isimler olurken, Robert Muric, Domagoj Pavicic, Kondrad Michalak, Uche Ikpeazu, performanslarıyla hayal kırıklığı oluşturdu.

‘MURİC SADECE 1 GOL ATTI’

HNK Rijeka takımından transfer edilen Robert Muric, bu sezon toplamda 644 dakika süre aldı. 17 resmi maça çıkan Robert Muric beklentileri karşılayamadı. Hırvat oyuncusu sadece 1 gol, atıp 2 asist üretebildi. Muric Konyaspor’un kanat organizasyonlarında en çok güvendiği isimlerin başında geliyordu.

‘PAVİCİC KAYIPLARDA’

Diğer bir hayal kırıklığı ise Domagoj Pavicic ile oldu. Konyaspor’a büyük umutlarla transfer edilen 8 numarada takımın eli ayağı olması istenilen Pavicic’de performansıyla hayal kırıklığı oluşturan isimlerin başında geldi. 28 yaşındaki Hırvat oyuncu sadece 256 dakika sahada kaldı. Kadroya girmekte bile zorlanan Pavicic geçtiğimiz hafta sonu Alanyaspor karşısında ilk 11’de başlamıştı. Pavicic bu sezon 8 maçta 1 asist yaptı.

MİCHALAK’A 500 BİN AVRO ÖDENDİ

Akhmat Grozny takımından 500 bin avro bedelle transfer edilen Konrad Michalak, beklentilerin altında kalan oyuncuların başında geldi. 969 dakika sahada kalan ve 15 resmi maçta forma giyen Michalak, 1 gol atıp 1 asist üretebildi. Kanatların hızlı işlemesi adına transfer edilen Michalak, son zamanlarda gösterdiği performansla hayal kırıklığı oluşturan isimler arasında yer alıyor.

‘FİZİĞİ VAR GOLÜ YOK’

Taraftarların sevgisini kazanan ve güçlü fiziği ile dikkat çeken Uche Ikpeazu’da Konyaspor’da performans gösteremeyen oyuncular arasında yer aldı. İngiltere’de Middlesbrough takımından transfer edilen oyuncu toplamda bu sezon resmi olarak 184 dakika sahada kaldı. 11 maça çıkan 27 yaşındaki Ugandalı oyuncu takıma 1 asistlik katkı sağlayabildi. Uche genelde maçın son dakikaları görev alırken, gol atma başarısı gösteremedi.

‘MUHAMMET, DİOUF VE CALVO SINIFI GEÇTİ’

Konyaspor’da Muhammet Demir, Mame Diouf ve Franscisco Calvo sınıfı geçen isimler oldu. Muhammet Demir, 18 maçta 1197 dakika sahada kaldı. Demir, 18 maçta 5 gol atıp, 2 asist üretti. Mame Diouf ise, 373 dakika süre almasına rağmen 10 maç görev aldı. Tecrübeli forvet 10 maçta 4 gol atıp, 1 asist üretti. Francisco Calvo ise Konyaspor’un defansa bel kemiği oldu. Takımın en az gol yemesine vesile olan Calvo, performansıyla taktir topladı.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim