Temsilcimiz Arabam.com Konyaspor Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. İlhan Palut, yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda yüzler gülerken, oyuncuların hırslı olduğu görüldü. Takım maça en iyi şekilde hazırlanarak galip gelmek istiyor.

Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan Konyaspor’da yüzler gülüyor. İstanbulspor’u 4-0 gibi farklı bir galibiyetle yenmeyi başaran Konyaspor’da şimdide Fenerbahçe maçının hazırlıkları başladı. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler gözetiminde toplanan yeşil beyazlılar, Fenerbahçe’yi mağlup etmenin hesaplarını yapıyor. Takıma 29 Ağustos Pazartesi günü saat 19.15'te Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynayacağı Fenerbahçe maçı öncesi 1 gün izin verilmişti.

‘ÇALIŞMALAR BUGÜN DEVAM EDECEK’

Konyaspor’da antrenman ısınma hareketleri ile başladı. 6'ya 4 top kapma ile devam eden antrenman, dayanıklılık koşusu ve dar alanda oyun ile sona erdi. Anadolu Kartalı 25 Ağustos Perşembe günü saat 17.30'da tesislerde yapacağı antrenman ile Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam edecek. Konyaspor’da Michalak ve Amilton'un tedavisine devam ediliyor

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim