Konyaspor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Amir Hadziehmetovic’i takımdan göndermeye hazırlanan Konyaspor, alternatif olarak aradığı oyuncuyu Yunanistan’da buldu. Yunanistan Ligi ekiplerinden Pire’de forma giyen Andreas Bouchalakis ile Konyaspor’un her konuda anlaştığı ve transferin an meselesi olduğu ileri sürüldü. Konyaspor’un Andreas Bouchalakis' sezon sonuna kadar kiralamak istediği sezon sonu ise kadrosuna bonservisi ile katmak istediği öğrenildi. Yunan basınında çıkan iddialar transferi doğru kılarken, Andreas Bouchalakis’in 4 milyon avro uluslararası değeri bulunuyor.

‘KARİYERİNDE 324 MAÇA ÇIKTI’

Oyuncunun birkaç gün içinde Konya’da olması bekleniyor. Yunanistan Milli Takımı forması giyen Andreas Bouchalakis merkez orta saha ve ön libero mevkide görev yapabiliyor. 35 kez milli olan Andreas Bouchalakis 1 gol attı. Peri’de bu sezon 14 maça çıkan Andreas Bouchalakis 1 gol atıp, 1 gol pası verdi. 29 yaşındaki yıldız futbolcu kariyerinde ise 324 maça çıktı. 324 maçta Andreas Bouchalakis 24 gol atıp, 21 asist üretme başarısı gösterdi.

‘HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR’

Öte yandan Anadolu Kartalı’nda Teknik Direktör Aleksander Stanojevic yönetiminde hazırlıklar devam ediyor. Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında perşembe günü iç sahada İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetimindeki idman core çalışmasıyla başladı. Antrenman daha sonra sahada koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla devam etti. Futbolcular antrenmanı pas ve şut çalışmalarının ardından yapılan taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı. Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı idmanla İstanbulspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Editör: TE Bilişim