Yeşil Beyazlılarda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Anadolu Kartalı Konyaspor’un yıldız orta saha oyuncuları Amir Hadziahmetovic ile Endri Çekici’ye teklifler gelmeye devam ediyor. Amir Hadziahmetovic’e özellikle Beşiktaş’ın ilgisi olduğu biliniyor. Konyaspor yönetimi ise Beşiktaş cephesinden gelen 3,5 milyon avro + takas oyuncu teklifini kabul etmemişti. Amir için Galatasaray, Başakşehir’inde ilgisi devam ediyor. Konyaspor daha önce Amir için 5 milyon avro bandında bonservis bedeli isterken, bu rakamın 6 milyon olarak güncellendiği öğrenildi. Konyaspor şuan Amir için 6 milyondan az olan teklifleri kabul etmeyi düşünmüyor.

ENDRİ ÇEKİCİ’DE YOLCU OLABİLİR

Konyaspor’un diğer bir ofansif orta saha oyuncusu olan Endri Çekici içinde İspanya ve Balkan ülkelerinden tekliflerin olduğu öğrenildi. İspanya’dan Real Sociedad’ın Endri için Konyaspor’un kapısını çaldığı, Anadolu Kartalı’nın ise bu teklifi kabul etmediği bilgisine ulaşıldı. Tok satıcı rolünü oynayan Konyaspor Amir gibi Endri’yi de ucuz bir rakama bırakmak arzusunda değil. Konyaspor 5 milyon avro bandında Endri’den gelir bekliyor. Öte yandan Konyaspor oyuncu satışından gelebilecek rakama göre transfer sürecini yönetmeyi planlıyor.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Süper Lig’in 21.haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan arabam.com Konyaspor maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetimindeki idman, koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başladı. Gruplar halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam eden idman, taktik çalışma ile noktalandı. Takımımız, hazırlıklarını 28 Ocak Cumartesi günü saat 12.30'da yapacağı antrenman ile tamamlayacak. Konyaspor Başakşehir maçıyla birlikte galibiyet hasretine son vermek istiyor.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim