Konyaspor’da, Bursaspor maçı için geri sayım başladı. İkinci yarıya, zirve mücadelesi veren Bursaspor ile iç sahada oynayacağı maçla başlayacak olan yeşil-beyazlı takımda, tüm camia 3 puan için kenetlendi.
Kartal’da, bu zor maçın hazırlıkları önceki akşam yapılan antrenmanla devam etti. Tatlıcak Tevfk Lav tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya Irak Milli Takımında bulunan Basem Abbas katılmazken, Ertuğrul Arslan ve Marcin Robak takımdan ayrı olarak çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda pas çalışması ile devam etti. Oyuncularımız taktik çalışma ile devam eden antrenmanı şut çalışması ve açma-germe hareketleriyle tamamladı. Dün de maçın oynanacağı saatte taktik çalışan yeşil-beyazlılar, bugün de taktik çalışacaklar ve hazırlıkları yarın ter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa girecekler.  Konyaspor ile Bursaspor arasında, Pazar günü saat 16.00’da oynanacak maçın bilet ücretleri açıklandı. Biletler dünden itibaren Biletx gişelerinden satışa çıktı. Yönetim kurulunca alanın karara göre, futbolseverler Bursa maçını eski yeşil, yeni yeşil, ve maraton tribünlerinden 15 lira, kapalı tribünden 50 ve kale arkası tribünlerden 7,5 lira ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım tribün bilet ücretleri de  15 TL olarak açıklandı.
KAMİL ZAYATTE VAZGEÇTİ
Transferde, son olarak İngiltere Championship takımlarından Hull City'in ve Gine Milli takımının 25 yaşındaki defans oyuncusu Kamil Zayatte prensipte anlaşan Konyaspor’da şok… Daha önce yeşil-beyazlı ekiple el sıkıştığı bildirilen Kamil Zayatte’nin Konyaspor’a gelmeyeceği öğrenildi. Gineli oyuncunun Konyaspor’a para konusunda anlaşamadığı, dolayısıyla da Konya’ya gelmekten vazgeçtiği sızan haberler arasında.
Editör: TE Bilişim