Süper Lig’de 13.  hafta heyecanı tamamlandı. Genç teknik adam İlhan Palut yönetiminde zirve yarışından kopmak istemeyen Konyaspor’un son haftalarda maç kazanmakta zorluk çektiği görülüyor. Takımda son zamanlarda performans düşüklüğü görülürken, Konyaspor son 5 haftada 11 puan birden kaybetti. Anadolu Kartalı bu süreçte sadece 4 puan toplayabildi. Konyaspor geriye kalan 13 haftada 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi almıştı. Süper Lig’de puan cetvelinde Konyaspor aldığı 6 beraberlik ile ligde en çok berabere kalan takım olarak dikkat çekiyor.

‘SON 5 MAÇTA 4 BERABERLİK’

Dünya Kupası’na verilecek olan ara öncesi Konyaspor deplasmanda çok kritik bir maça daha çıkmış olacak. Ligde son haftalarda kazanmakta zorluk çeken Anadolu Kartalı, bu maçı kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Konyaspor son 5 maçta 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı. Anadolu Kartalı Gaziantep FK’ye 1-0 mağlup olduktan sonra genelde Kasımpaşa, Adana Demirspor, Antalyaspor, Trabzonspor maçlarından beraberlik çıkarmıştı. Konyaspor özellikle ikinci yarıda bulduğu goller ile beraberliği kurtarmasını bilmişti. Takım son olarak Trabzonspor müsabakasında reaksiyon gösterip 2-0 olan maçı 2-2’ye getirmeyi başarmıştı.

‘HAZIRLIKLAR BUGÜN DEVAM EDECEK’

Arabam.com Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında oynayacağı Yukatel Kayserispor maçı hazırlıklarına başladı. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleşen antrenmana, Trabzonspor maçında ilk 11'de başlayan futbolcular salonda core çalışması gerçekleştirdi. Diğer futbolcular ise ısınma başlayan antrenmanı, dayanıklılık koşusu ve dar alanda oyun ile tamamladı. Yeşil beyazlılar dün ise gününü izinli geçirdi. Yeşil Beyazlılar 9 Kasım Çarşamba günü saat 12.00'de yapacağı antrenman ile çalışmalarına devam edecek.

MUHAMMET DEMİR’İN DURUMU BELİRSİZ

Bu sezon Konyaspor’un en skorer oyuncusu olan Muhammet Demir ise antrenmanda yer almadı. Trabzonspor maçı öncesi antrenman sırasında sakatlanan tecrübeli forvetin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Tecrübeli forvet ile alakalı yapılan açıklamada, “Sağ uyruk arkasında ağrı hisseden yapılan muayene sırasında birinci derecede kas ve kas zarı yaralanması tespit edilen Muhammet Demir’in tedavisine başlanılmıştır” denilmişti. Oyuncunun durumu ise bu hafta belli olacak.

‘DEPLASMAN BİLETLERİ SUDAN UCUZ’

Temsilcimiz Konyaspor’un Kayserispor deplasmanında oynayacağı maçın bilet fiyatları da belli oldu. Kayserispor yönetimi misafir takım Konyaspor taraftarları için bilet fiyatlarını sadece 39 lira olarak belirledi. Mücadeleye Konya’dan otobüs organizasyonu olması ve Konyasporlu taraftarların Dünya Kupası’na verilecek olan arada takımlarını deplasmanda yalnız bırakmaması bekleniyor.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim