Geçtiğimiz gün iznini tamamlayan Arabam.com Konyaspor, çalışmalarına yeniden başlamıştı. Bu sezon Süper Lig’de üst sıraları hedefleyen ve zirve yarışından kopmak istemeyen Arabam.com Konyaspor, geçen hafta Alanyaspor maçında beraberliği son anda kurtarmıştı. Yeşil Beyazlı ekip 17. Hafta da yine kendi sahasında taraftarların önüne çıkacak. Aynı hatayı yapmak istemeyen ve Demir Grup Sivasspor’u mağlup etmek isteyen Anadolu Kartalı Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler gözetiminde çalışmalarını sürdürüyor.

‘HEM TAKTİK HEM KUVVET’

16. haftayı BAY geçecek olan yeşil beyazlılar, Demir Grup Sivasspor maçına daha kapsamlı bir şekilde hazırlanma imkanı buluyor. Takım yılbaşından sonra, 4 Ocak Çarşamba günü oynayacağı maç için bu süreçte rakibini daha çok analiz etme şansı elde ediyor. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Palut yönetiminde takım dün günü çift antrenmanla geçirdi. Isınma hareketleri ile başlayan idmanda taktik çalışmalar üzerinde duruldu. Takım ayrıca kuvvet çalışması da yaptı.

KONYASPOR 2023 YOL HARİTASINI ÇİZİYOR

Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu büyük bir katılımla Olağan Genel Kurul gerçekleştiren Arabam.com Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut’un da yer aldığı ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu toplantısında Konyaspor’un gelecek planlaması ile alakalı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı sonrası her hangi bir bilgilendirme açıklaması yapılmazken, Konyaspor’un Süper Lig’in devre arasında eksik bölgelere transfer yapması bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim