Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde normal sezonu üçüncü sırada tamamlayan Beysu Konyaspor Basket, Süper Lig’e yükselmek adına Play-Off maçlarına çıkacak. Dev Kartallar Play-Off Çeyrek Final ilk karşılaşmasında bugün sahasında TED Ankara Kolejliler’i konuk edecek. Seride üstünlüğü eline almak isteyen Yeşil-Beyazlılar galibiyet planları yapıyor

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele eden Beysu Konyaspor Basket’te heyecan dorukta. Ligin normal sezonunda çıktığı 30 maç sonunda 22 galibiyet ve 8 mağlubiyet alarak üçüncü sırada tamamlayan Beysu Konyaspor Basket, Süper Lig’e yükselmek adına ilk sınavını verecek. Yeşil-Beyazlı ekip, bugün Play-Off Çeyrek Final ilk karşılaşmasında sahasında TED Ankara Kolejliler ile karşılaşacak. Saat 18.00’de Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma TRT Spor Yıldız kanalından da canlı olarak yayınlanacak. Saha avantajını kullanmak isteyen temsilcimiz taraftarlarının da desteğiyle galibiyete uzanmak istiyor.

HEDEF GALİBİYET

Bugün Play-Off Çeyrek Final ilk maçında Başkent temsilcisi TED Kolejliler ile karşılaşacak Beysu Konyaspor Basketbol, galibiyete odaklandı. Seride 2 maç kazanan tarafın adını yarı finale yazdıracağı organizasyonda Dev Kartallar, ilk maçı kazanarak ikinci maçta rakibin fişini çekmek istiyor. Bugün ilk maçına çıkacak olan temsilcimiz 3 gün sonra bu sefer Ankara’da rakibine konuk olacak. Seriyi çok fazla uzatmak istemeyen Yeşil-Beyazlılar,  taraftarlarından da kritik maç öncesi destek istiyor. Önceki gün oynanan Konyaspor-Hatayspor müsabakasını da stadyumdan canlı olarak izleyen Dev Kartallar, moral depolarken bu sefer parkede kazanmanın planlarını yapıyor.

LİGDEKİ 2 MAÇI DA KONYASPOR KAZANDI

Beysu Konyaspor Basket, ligin normal sezonunda TED Ankara Kolejliler ile oynadığı 2 maçı da kazanmayı başardı. Yeşil-Beyazlı ekip, sahasında oynadığı karşılaşmayı 96-71’lik skorla kazanırken deplasmanda oynadığı maçı ise 94-78’lik skorla kazanmayı başardı. Hem iç sahada hem de deplasmanda Başkent ekibini yenen Dev Kartallar, Play-Off Çeyrek Final eşleşmesini de kazanarak Süper Lig hedefinde ilerlemek istiyor.

TED KOLEJLİLER 8.BİTİRDİ

Dev Kartallar’ın rakibi TED Ankara Kolejliler normal sezonu 8.sırada bitirdi. Başkent temsilcisi 30 maç sonunda 15 galibiyet ve 15 mağlubiyet alırken son haftalardaki performansıyla adını Play-Off’lara yazdırdı. Son 5 lig maçını da kazanan TED Kolejliler formda bir şekilde Konya’ya gelirken zorlu deplasmanda sürprize imza atmak istiyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim