Karşılaşma bugün Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda saat 17.00’de başlayacak. Yeşil beyazlı takım, bu mücadeleden galibiyetle ayrılarak 3 haftalık mağlubiyet serisine son vermek istiyor

Basketbol Ligi’nde oynadığı son 3 maçtan yenilgi ile ayrılan ve ikincilik şansını büyük oranda yitiren temsilcimiz Konyaspor Basketbol, bugün evinde Ankara DSİ ile karşı karşıya gelecek. Taraftar desteğini yanında görmek isteyen yeşil beyazlı ekip, şanssız bir şekilde yenilgi aldığı son 3 karşılaşmanın telafisini yapmak istiyor. Konyaspor Basketbol ile Ankara DSİ arasında oynanacak olan mücadele bugün saat 17.00’de başlayacak ve Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynanacak.

KONYASPOR BASKETBOL 14 GALİBİYET ALDI

Türkiye Basketbol Ligi’nde oynadığı 25 maçta 14 galibiyet alan yeşil beyazlı temsilcimiz Konyaspor, 6.sırada bulunuyor. Play – Off maçları öncesinde üst sıralarda yer alarak ev sahibi avantajını kazanmak isteyen Konya ekibi, ligde oynadığı son 3 maçtan mağlubiyet ile ayrıldı ve büyük oranda bu avantajı yitirdi. Konyaspor, 23.hafta maçında evinde Bandırma Kırmızı’ya yenilirken, bir sonraki hafta yine iç saha maçında Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne mağlup oldu. Yeşil beyazlı ekip, geçtiğimiz hafta ise lig lideri Bursaspor’a deplasmanda yenildi. Bursaspor, bu hafta deplasmanda oynayacağı Manisa maçını kazanırsa şampiyonluğunu ilan edecek. 

KARADAĞ SAVUNMAYA ÇÖZÜM ARIYOR

Konyaspor Basketbol Takımı, oynadığı son 3 karşılaşmada savunmada yapılan hatalar ile dikkat çekmişti. Başantrenör Cengiz Karadağ da yaptığı açıklamada savunma anlamında sıkıntılar yaşadıklarını ifade etti. Hücumda etkili bir performans ortaya koyan yeşil beyazlı takım, savunmada çok fazla hata yapması ile maçlardan mağlubiyet ile ayrıldı. Tecrübeli antrenör Cengiz Karadağ’ın bugün oynanacak olan Ankara DSİ maçında bu soruna çözüm bulması bekleniyor. Temsilcimiz hafta içinde yaptığı hazırlıklarda savunma anlamında önemli çalışmalar yaptı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim