Türkiye Erkekler Basketbol Ligi Play-Off yarı final dördüncü maçında Beysu Konyaspor Basketbol, bugün deplasmanda Sigortam.net ile karşılaşacak. Saat 16.00’da Cebeci Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak

Beysu Konyaspor Basketbol, Play-Off yarı final karşılaşmasında bugün final için sahaya çıkacak. Yeşil-Beyazlılar, bugün deplasmanda Sigortam.net ile kozlarını paylaşacak. Saat 16.00’da başlayacak kritik mücadelede Dev Kartallar, hata yapmak istemiyor. Bununla birlikte seride Konya’da oynanan ilk 2 karşılaşmayı kazanan Beysu Konyaspor Basketbol, serinini üçüncü maçında Sigortam.net’e mağlup oldu. Bugün kazanması durumunda adını finale yazdıracak temsilcimiz hata yapmak istemiyor. Seride 2-1 önde bulunan Dev Kartallar, bu sezon zaman zaman deplasmanlarda sorun yaşarken son Sigortam.net maçında da kırılma yaşadı. Maçın ilk 2 çeyreğinde iyi bir oyun ortaya koyan Yeşil-Beyazlılar, soyunma odası dönüşünde bireysel performans anlamında ciddi sıkıntılar yaşarken parkeden mağlubiyetle ayrıldı.

Bugünkü müsabakada aynı hataları yapmak istemeyen temsilcimiz dün yaptığı antrenmanla eksiklerini analiz etti. Sigortam.net karşısında bugün kazanması durumunda adını finale yazdıracak. Sezon başından bu yana hedefini Süper Lig olarak belirleyen Dev Kartallar, önce finale ardından da Süper Lig’e çıkmanın planlarını yapıyor. Sigortam.Net’in bugün kazanması durumunda ise seri 2-2’ye gelecek ve beşinci karşılaşma Konya’da oynanacak. Seriyi uzatmak istemeyen Beysu Konyaspor Basketbol, kazanarak final maçına odaklanmak istiyor.

Son kaybedilen maçtan sonra oyuncularına uyarılara bulunan Koç Engin Gençoğlu, hataların tekrarlanmasını istemiyor. Bu bağlamda oyuncularından maçtan kopmamalarını söyleyen Gençoğlu, 40 dakika boyunca mücadele etmeleri gerektiğini vurguladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim