Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor’un Kulüp Başkanı Ahmet Şan, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Konya Atatürk Stadyumu içerisinde düzenlenen iftar yemeğinde konuştu. Başarılı spor adamı teknik adam ve futbolcularla ilgili olarak birçok konuda açıklamalarda bulundu. 

‘KOCAMAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile ilgili olarak; “Her şeyden önce Aykut hocamızın Türkiye Kupası'nı Konya'mıza kazandırmasından dolayı için çok mutluyuz. Kupada emeği geçen başta Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman olmak üzere, futbolculara, taraftarlarımıza, yöneticilerimize, personelimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Aşağı yukarı sezon başından bu yana yaşanan bir süreçti bu. İkinci yarıda daha çok gündemi teşkil etti. Sezon başına bir hafta kala Fenerbahçe yine teklif etti ama hocamız söz verdiği için sezonu tamamladı. Özellikle başarısızlık ve Fenerbahçe’deki hoca sorunu sürekli gündemde yer aldı. Biz bu süreci ligin sonuna kadar getirelim dedik. Hem biz hem de Aykut hoca bu süreci iyi yönetti. Çünkü hedefimiz yine Avrupa’daydı.  Bu Avrupa hedefini kupayı alarak gerçekleştirdik. Önemli olan buydu. Aykut hocaya Fenerbahçe’de başarılar diliyorum. Konyaspor için yeni bir dönem başlayacak” dedi.

KOCAMAN’A VEDA PROGRAMI

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Galatasaray maçı ile görevinden ayrılan Teknik Direktör Aykut Kocaman için bir veda programı düzenleyeceklerini söyledi. Şan, konu ile ilgili olarak; “İnşallah bu hafta içinde bir hocamızın da müsait olması ile birlikte güzel bir veda program yapmayı düşünüyoruz. Henüz bunu konuşup planlamadı. Ancak Aykut Kocaman ile görüşüp Konya’ya yakışır bir şekilde buradan uğurlamayı düşünüyoruz” diye konuştu.

TEKNİK ADAM ARAYIŞLARI BAŞLADI

Yeni teknik direktör konusunda arayışların başladığını ifade eden Ahmet Şan; “Teknik direktör arayışına başladık. Transfer komitemiz transfer için çalışmalar yürütüyordu buna teknik direktör arayışını da ekledik. Şu an kim olacağı hususunda konuşmak için erken. Yerli mi, yabancı olacağı da belli değil henüz. Konyaspor’u Avrupa’da en iyi şekilde temsil edecek ve çıtayı yükseltecek bir teknik direktöre ihtiyacımız var. Bunun yanında bütçemize uygun olması lazım. Bize yoğun bir müracaat var bu konuda. Konyaspor’a en uygun teknik direktörü tercih edeceğiz” ifadelerini kullandı.

OYUNCULARA TEKLİFLER VAR

Konyasporlu futbolculara çeşitli kulüplerden teklifler geldiğini ifade eden Ahmet Şan; “Şu an için kulübe gelen resmi bir teklif yok. Şu an için sadece menajerler aracılığıyla gelen sorular var. Vukovic, Bajic, Skubic ve Ömer Ali ile ilgili. Bunlar teklif değil. Biz de kurumsal olarak resmi müracaat edilmesi gerektiği hususunu belirttik. Şu an kimseyi satmayı düşünmüyoruz. Kadroyu bozmayı düşünmüyoruz. Ama kulübün menfaati için eğer iyi bir rakam olursa bunu da değerlendiririz” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim