Süper Lig’de 25. hafta heyecanı için geri sayım sürüyor. Konyaspor Süper Lig’in 25. Haftasında deplasmanda Hatayspor’a konuk olacaktı. Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle Gaziantep FK ile Hatayspor TFF’ye başvuru yaparak ligden çekildiğini bildirmişti. Türkiye Futbol Federasyonu ise Gaziantep FK ile Hatayspor’un bu kararını olumlu karşılayarak, haklarını saklı tutacağını açıklamıştı. Deprem nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK ile Hatayspor ile karşılaşan takımlar ise otomatikman 3 puanla tanışıyor.

Süper Lig'de 31. haftanın hakemleri açıklandı Süper Lig'de 31. haftanın hakemleri açıklandı

‘OTOMATİK 3 PUAN’

Anadolu Kartalı Konyaspor ise, bu hafta Hatayspor ile karşı karşıya gelecekti. Hatayspor ligden çekildiği için yeşil beyazlılar, bu hafta hanesine Teknik Direktör Aleksander Stanojevic yönetiminde ilk defa 3 puan yazdırma imkanı bulacak. Tam 9 haftadır galibiyete hasret kalan Anadolu Kartalı, son 5 karşılaşmada ise gol atma başarısı göstermemişti. Konyaspor’un bu hafta alacağı 3 puan takıma büyük moral kaynağı olacak.

3 PUAN AVERAJIDA DÜZELTECEK

Süper Lig’de istikrarsız görüntüsüyle dikkat çeken yeşil beyazlılar, 25. Haftada alacağı 3 puanla 28 olan puanını 31’e yükseltecek. 6 galibiyet,10 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Konyaspor rakip filelere 24 gol atma başarısı göstermiş, kalesinde ise 26 gole engel olamamıştı. Konyaspor’un Hatayspor’dan alacağı 3-0’lık hükmen galibiyet

DİĞER HAFTA RAKİP GALATASARAY

Konyaspor’da diğer hafta içe gözler şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray maçında olacak. Teknik Direktör Aleksander Stanojevic yönetiminde yeşil beyazlılar galip gelerek 3 puan almanın hesaplarını yapıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim