Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 2. Grup’ta mücadele eden Konya ekipleri, 6.hafta maçlarına çıktı. Birbirinden zorlu ve heyecanlı geçen maçlarda 2 Konya derbisi oynandı. Zirve yarışında kayıp yaşamak istemeyen Çatalhüyük Çumra Belediyespor, konuk olduğu Beta Trafo Ereğlispor’a 2-0 mağlup olarak ikinci sıraya geriledi. Ereğlispor ise bu galibiyetle puanını 10’a çıkararak 6.sırada yer aldı. Konya ekibinin golleri 17 ve 33.dakikalarda Cabbar Çelik’ten geldi.
Bir diğer Konya derbisinin oynandığı maçta Akşehirspor, Gölyazıspor’u 4-2’lik sonuçla mağlup etmeyi başardı. Puanını 10’a çıkaran kırmızı-beyazlılar, haftayı 5.sırada kapattı. Gölyazı Belediyespor’da da kötü gidişat devam etti. Sezona istediği gibi başlayamayan Konya ekibi 6 hafta sonunda 1 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak 8.sırada yer aldı.

SARAYÖNÜ DOLUDİZGİN
Bölgesel Amatör Lig 4.Bölge 3.Grup’un lideri Sarayönü Belediyespor, doludizgin bir şekilde yoluna devam ediyor. Önceki gün sahasında konuk ettiği Sudurağı Gençlerbirliği’ni 4-0 ile geçen yeşil-siyahlılar, Çatalhüyük Çumra Beleidyespor’un mağlup olduğu haftada liderliğini perçinledi. Sudurağı Gençlerbiliği karşısında galibiyeti getiren golleri, Mustafa Tan, Ali Temur, Kadir Çelikkaya ve Tamer Bal kaydetti. 6 hafta sonunda 5 galibiyet ve 1 beraberlik alarak yoluna namağlup bir şekilde devam eden Sarayönü Belediyespor, 16 puanla ilk sırada yer alıyor. Söz konusu 6 haftada rakip filelere 14 gol bırakan Konya ekibi, kalesinde ise 2 gol görerek başarılı bir oyun ortaya koydu.
SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim