Bölgesel Amatör Lig 4. Bölge 2. grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 5. haftasında deplasmanda Akşehirspor ile karşı karşıya geldi. Akşehir Nasreddin Hoca Stadyumu’nda oynanan maça ev sahibi üstünlüğü ile Akşehirspor iyi başladı. Daha sonra Beta Trafo Ereğlispor maçta dengeyi kurarak, Akşehirspor kalesine ataklar gerçekleştirse de istediği golü bulamadı ve maçın ilk yarısı 0 – 0 sonuçlandı. 
Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, rüzgarı da arkasına alarak, Akşehirspor kelesine sağlı sollu ataklarla yüklendi. Bulduğu fırsatları gole çeviremeyen Beta Trafo Ereğlispor, kalesini de gole kapatarak maçtan 1 puan ile döndü. 
Maç sırasında Beta Trafo Ereğlispor futbolcusu Erdeniz Celal İpek, Akşehirspor futbolcusu ile çarpıştıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Hastane de yapılan müdahaleler ile futbolcunun durumunun iyi olduğu ve takıma katıldığı da öğrenildi.  Ereğlispor, aldığı beraberlikle puanını 7 yaparken, Akşehirspor da 7 puana yükseldi. 
“İYİ OYNADIK AMA GOLÜ BULAMADIK”
Maç sonu açıklamalarda bulunan Beta Trafo Ereğlispor Antrenörü Ertuğrul Sanlav, “İyi mücadele ettik. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Çok mücadele ettik. Maçta üstün tarafta bizdik. Ama istediğimiz golü bulamadık. Bulduğumuz pozisyonları da gole çeviremeyince sahadan 1 puan ile ayrılmak zorunda kaldık.” dedi. Beta Trafo Ereğlispor, ligin 6’ıncı haftasında evinde Çatalhöyük Çumraspor ile karşı karşıya gelecek.
SPOR SERVİSİ 

Editör: TE Bilişim