İttifak Holding Konyaspor’da yeni başkan adayının Fatih Özgökçen’in olacağı söylenirken, 44 yaşındaki ismin yönetim listesini hazırladığı ve başkan adayı kararını kısa süre içerisinde kamuoyuna duyuracağı öğrenildi. 5 Haziran’da gerçekleşecek olan genel kurulda mevcut yönetim aday olmayacağını açıklarken, Yeşil-Beyazlı camia kongreden sonra kolları sıvayacak

İttifak Holding Konyaspor, geride kalan sezonu 50 puanla 11.sırada tamamlarken, yeşil-beyazlılarda mevcut yönetim değişecek. Hilmi Kulluk yönetimindeki Konyaspor, 5 Haziran’da genel kurulun yapılacağını açıklarken, geçtiğimiz günlerde düzenledikleri basın toplantısıyla da aday olmayacaklarını kamuoyuna bildirmişlerdi. Bu bağlamda genel kurulun gerçekleşeceği güne az bir zamanın kalmasıyla birlikte Konya Büyükşehir Belediyesi 2.Başkan Vekili Fatih Özgökçen’in kongrede aday olacağı iddiaları gündeme geldi. Elde edilen bilgilere göre Özgökçen’in yönetim listesini hazırladığı ve önümüzdeki günlerde adaylığını kamuoyuna resmen duyuracağı öğrenildi.

EN AZ 5 TRANSFER

22 Haziran’da 100.yaş gününü kutlayacak olan Konyaspor, yeni sezonda iddialı bir konumda yer almak isterken, yeni yönetimin göreve başlamasından sonra transfer çalışmaları da hız kazanacak. En az 5 transfer yapacak olan Anadolu Kartalı, takımdan ayrılacak futbolcuların durumuna göre de transfer çalışmalarını sürdürecek. Marko Jevtovic’in sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeni yönetimin de belli olmamasıyla beraber Jevtovic konusunda henüz bir anlaşma sağlayamayan Konyaspor, kongreden sonra kolları sıvayacak. Konyaspor Sportif Direktörü Adnan Erkan geride bıraktığımız günlerde katıldığı bir televizyon programında alt liglerde yer alan yetenekli futbolcuları da takip ettiklerini ve kadroya katmak istediklerini ifade etmişti. Bu bağlamda Teknik Direktör İlhan Palut’un listesini mevcut yönetime ilettiği öğrenilirken Hilmi Kulluk idaresindeki yönetim, konusunda bir girişimde bulunmayacak.

KONYA’DA TOPLANACAK

Temmuz ayında toplanması beklenen İttifak Holding Konyaspor’un kamp çalışmalarına Konya’da start vereceği ve sonrasında ise Erzurum’da kampa devam edeceği gelen bilgiler arasında. Yeni sezonda başarılı bir performans sergilemek isteyen Anadolu Kartalı’nda taraftarlarda 100.yıla yakışır bir şekilde Yeşil-Beyazlıların mücadele etmesi gerektiğini ifade ediyor. Finansal anlamda limit konusuna da takılmak istemeyen Konyaspor’da yeni yönetimin belli olmasından sonra kollar sıvanacak ve çalışmalar hız kazanacak.

FORMALAR 15 HAZİRAN’DA

Öte yandan 100.yılda taraftarların en çok merak ettikleri konulardan bir tanesi ise formaların nasıl olacağı. Mevcut Konyaspor yönetimi, forma tedarikçisi olarak Macron ile anlaşırken, antrenman ürünleri için de Bilcee markasıyla anlaştığını açıklamıştı. Başkan Hilmi Kulluk, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında 100.yılda Konyaspor’un giyeceği formaların 15 Haziran’da görücüye çıkacağını kamuoyuna duyurmuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim