Konyaspor’da sular durulmuyor. Süper Lig’de son haftalarda istediği performansı bir türlü alamayan ve düşüşe geçen Konyaspor Aleksander Stanojevic ile yokları oynuyor. Teknik Direktör İlhan Palut ile yollarını ayırdıktan sonra Aleksander Stanojevic ile galibiyet alamayan ve gol bile atamayan Anadolu Kartalı Konyaspor’un eski hocası Aykut Kocaman ile temas kurduğu iddia edildi.

SON OLARAK BAŞAKŞEHİR'DE GÖREV ALDI

 2020-21 sezonunun ortasında Başakşehir'de teknik direktörlüğe getirilen Aykut Kocaman, turuncu-lacivertlilerde beklentileri karşılayamadı. İstanbul ekibinin başında 29 resmi maça çıkan tecrübeli çalıştırıcı, 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 14 mağlubiyet aldı.

FENERBAHÇE'DE ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Fenerbahçe'de 2 farklı dönemde görev alan Aykut Kocaman, sarı-lacivertlilerle 1 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı ve 2 de Ziraat Türkiye Kupası kaldırmayı başardı.

KONYASPOR HAREKETE GEÇTİ

Bu sezon İlhan Palut ile yollarını ayıran ve ardından teknik direktörlüğe Aleksandar Stanojevic'i getiren Konyaspor'da kötü gidişat sürüyor. Sırp hocayla da istediği sonuçları alamayan yeşil-beyazlı ekibin, geçtiğimiz yıllarda birlikte Ziraat Türkiye Kupası kaldırdığı Aykut Kocaman ile temas kurduğu belirtildi. Tecrübeli hocanın da yeşil sahalara geri dönmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Resmi olarak açıklama gelmese spor dünyasına düşen bu haber Konyaspor taraftarlarında heyecan oluşturdu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim