Başarılı teknik adam; “Öncelikle maç esnasında acı bir haber aldık. Şehitlerimiz var. İlk olarak onlara ve ailelerine baş sağlığı diliyorum. Maç ile ilgili birkaç şey söylemek gerekiyor sanırım. Oyun genelinde iyi bir mücadele sergiledik. Başakşehir takımı harika bir sezon geçiriyor ve Türkiye Kupası ile bunu taçlandırmak istiyordu. Alamamış olmaları onları başarısız olarak nitelendirmez” dedi.

‘ŞEHİR ÇOK İSTİYORDU’

Aykut Kocaman; “Maçtaki en büyük avantajlarımızdan birisi de şehrin Türkiye Kupası’nı istiyor olmasıydı. Futbolcular ve buradaki seyirciler ile aramızda ortak bir inanç oluşmuştu. Son saniyeye kadar mücadele ettik" diye konuştu.

‘OYUNU KENDİ YÖNÜMÜZE ÇEVİRDİK’

Kocaman; “Tempo anlamında bizden iyi bir Başakşehir takımı vardı. Bu nedenle Oyunu kendi oyunumuza çevirmemiz gerekiyordu. Bunu da başardık” ifadelerini kullandı.

ELİM SORUYU, BU KEZ YANITLADI

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son dönemlerde gündemi meşgul eden Konyaspor’da kalıp kalmayacağı sorusuna ise bu kez soyut bir şekilde cevap verdi. Kocaman, bu hafta içinde durumun netleşeceğini söyledi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim