İttifak Holding Konyaspor’un Boşnak futbolcusu Amar Rahmanovic, Rizespor maçında gördüğü kırmızı karttan sonra ilk kez konuştu. Bu sezon başarılı bir performans sergileyen ve takımının başarısına önemli derecede katkı sağlayan tecrübeli futbolcu, “Türkiye'de herkes bana iyi yaptığımı söylüyor. Mazeret değil ama öncesinde bana faul yapıldığı için o kırmızı kartı hak etmedim.” dedi

Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da hafta sonu oynanacak Karagümrük maçının hazırlıkları devam ederken Çaykur Rizespor maçında kırmızı kart görerek 4 maç ceza alan Amar Rahmanovic, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bu seozn Yeşil-Beyazlı forma ile ligde 29, Ziraat Tütkiye Kupası’nda ise 3 maça çıkan 27 yaşındaki futbolcu toplamda 6 kez gol sevinci yaşarken 1 kez de asist yapma başarısı gösterdi. Bosna Hersek Milli Takımı’nın resmi internet sitesine konuşan başarılı futbolcu, Rizespor maçında gördüğü kırmızı kartı, Konyaspor’un durumunu ve Türkiye’deki kariyerine yönelik konuştu.

BU SEZON ADINA BİR LEKE OLDU

Konyaspor’un Bosna Hersekli hücum oyuncusu Amar Rahmanovic, Çaykur Rizespor maçında kırmızı kart gördüğü için üzgün olduğunu belirterek "Çaykur Rizespor maçında gördüğüm kırmızı kart için gerçekten üzgünüm. Bu sezon için bir leke oldu ama artık geride kaldı. Türkiye'de herkes bana iyi yaptığımı söylüyor. Mazeret değil ama ö1ncesinde bana faul yapıldığı için o kırmızı kartı hak etmedim. Başımı kaldırıp Rizespor le1hine karar verdiğini gördüğümde karşılık verdim. Ne yazık ki bu yaşananlara gerek yoktu. Hatalıydım. Kulüp bu olayı hafife almadı. Türkler de bizim kadar huysuz.” dedi.

TÜRKİYE ALIŞMAM YARIM YIL SÜRDÜ

Yeşil-Beyazlılardaki kariyerine yönelik de konuşan Amar Rahmanovic,, “Konyaspor'da mutlu muyum? Türk futboluna daha kolay adapte olmayı bekliyordum ama izlenimlerin azalması yaklaşık yarım yıl sürdü. Bu sezon söz konusu olduğunda tatmin olabileceğimi düşünüyorum. En önemli şey oynamak ve sonuç olarak iyi gidiyoruz. Kimse Konyaspor'un bugün zirvede olmasını ve Şampiyonlar Ligi'nde yer almak için mücadele etmesini beklemiyordu. Bunlar aynı zamanda kulüp tarihinin en iyi sonuçları. Konyaspor organizasyon olarak dört büyüklerin hemen arkasında.” diye konuştu.

TÜRKLER ONLARA SAYGI DUYUYOR

Milli takımda da beraber forma giydikleri İbrahim Sehic ve Amir Hadziahmetovic’e de değinen Amar Rahmaovic, şu sözlerle konuşmasını tamamladı: “ Amir Hadziahmetovic ve Ibrahim Sehic buradaki ana oyuncular arasında. Türkler onlara gerçekten saygı duyuyor. Onlar gerçekten birer örnek. Marin Anicic'i de dışarıda bırakmamalıyım. Ne yazık ki kendisi bazı sakatlık sorunları yaşadı."

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim