Geçtiğimiz hafta Osmanlıspor'u deplasmanda yenen bu hafta Sivasspor'dan puan alan Yeşil-Beyazlılar, Mersin maçından galibiyet alarak ligde üst sıralara yükselmek istiyor

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor'da Sivasspor deplasmanı sonrasında moraller üst seviyede. İlk iki hafta Akhisar Belediyespor ve Kayserispor ile berabere kalan, evinde Galatasaray'a mağlup olan Yeşil-Beyazlılar, iki haftada deplasmandan 4 puan almanın memnuniyeti içinde. Geçtiğimiz hafta Osmanlıspor'u yenen bu hafta Sivasspor deplasmanından 1 puan çıkaran temsilcimiz en son geçtiğimiz sezonun 30. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 1-0 yenilmişti. Konyaspor o günden beri dış sahada mağlubiyet almadı. Temsilcimiz Torku Konyaspor Pazar günü evinde oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçını kazanarak taraftarına hediye etmek istiyor. 

HEDEF İÇERİDE 3 PUAN

Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor içeride oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçını düşünmeye başladı. Deplasmanda aldığı 4 puan ile kaybedilen puanları unutturan Kartal, Mersin maçı ile çıkışa geçmek istiyor. Kaybettiği puanlarla morali bozulan Torku Konyaspor'un Osmanlıspor ve Sivasspor maçlarının ardından keyfi yerine geldi. Kartal, Mersin İdman Yurdu maçını kazanarak üst sıralardaki yerini korumak istiyor. Torku Konyaspor, dün sabah saatlerinde yenileme çalışmasının ardından izne çıktı. Temsilcimiz bugünü izinle geçirerek, yarın Mersin maçı hazırlıklarına başlayacak.

DEPLASMAN FOBİSİ BİTİYOR MU?

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor, geçtiğimiz sezonlarda deplasmanlardaki kötü performansı ile dikkat çekiyordu. Yeşil-Beyazlı Kartal, bu fobisinden yavaş yavaş kurtulmaya başladı. Torku Konyaspor geçtiğimiz sezonun 30. haftasında deplasmanda oynadığı Galatasaray maçının ardından deplasmanda mağlubiyet yüzü görmedi. O sezon 32. Hafta Beşiktaş'ı deplasmanda yenen Kartal, son hafta Bursaspor ile deplasmanda berabere kalmıştı. Temsilcimiz bu sezon oynadığı 3 dış saha maçından da 1 galibiyet, 2 beraberlik çıkardı. Konyaspor, bir sonraki dış saha maçı ligin 7. haftasında Trabzonspor ile olacak. 

RANGELOV: KAZANMAYI 

ÇOK İSTİYORDUK

Torku Konyaspor forvet oyuncularından Dimitar Rangelov Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanmayı çok istediklerini belirtti. Rangelov, "İlk bölümler hariç istediklerimizi yapamadık. Etkin olduğumuz bölümlerde gol pozisyonuna giremedik. İkinci yarı ise rakibimizin baskısı altında geçti. Bir tane pozisyon haricinde kalemizde etkili olamadılar ama top onlarda kaldı. Pozisyon anlamında rakip eksik kalana kadar yakaladığımız fırsatlar olmadı. Son dakikalarda benim iki pozisyonum var. Bunlarda golü bulabilirdik. Fakat beceremedim. Bu nedenle üzgünüm. Takıma skor anlamında katkı sağlayamadım. Kazanmayı çok istiyorduk ama olmadı. Beraberliğe ve 1 puana razı olduk. Artık Mersin İ.Y. maçını düşüneceğiz. Kazanıp sahamızda ilk 3 puanı almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim