İttifak Holding Konyaspor, Erzurum kampının son gününde Fraport TAV Antalyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Yeşil-Beyazlılar, Akdeniz ekibini Sokol Cikalleshi’nin 90+2.dakikada attığı golle 1-0 mağlup ederek kampı mutlu noktaladı. Konya’ya dönen Anadolu Kartalı’nda futbolculara teknik direktör İlhan Palut tarafından 1 gün izin verildi

Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da Erzurum kampı sona erdi. İlk etap kamp hazırlıklarına tesislerinde başlayan sonrasında ise ikinci etap kamp hazırlıkları için Erzurum’a geçen Yeşil-Beyazlılar, yoğun süreci noktaladı. Teknik Direktör İlhan Palut, oyuncuları mental ve fiziksel açıdan sezona hazırlarken, oyuncular kampın çetin ve verimli geçtiğini söyledi. Kampın son gününde Antalyaspor ile hazırlık maçında karşılaşan Konyaspor rakibini 90+2.dakikada Sokol Cikalleshi golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maçtan sonra Konya’ya dönen Anadolu Kartalı’na teknik direktör İlhan Palut tarafından 1 günlük izin verildi.

2 HAZIRLIK MAÇI OYNADI

İttifak Holding Konyaspor Erzurum kampında 2 hazırlık maçına çıktı. Yeşil-Beyazlılar, ilk hazırlık maçında Erzurumspor ile karşılaşırken, rakibini Amir Hadziahmetovic ve Amar Rahmanovic’in attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

İkinci hazırlık maçını Göztepe ile oynaması planlanan Konyaspor’un bu maçı rakip takımda çıkan sağlık sorunları nedeniyle ertelendi. Bu maçın ertelenmesinin ardından Yeşil-Beyazlılar iki takıma ayrılırken kendi arasında bir hazırlık maçı düzenledi.

Kampın son müsabakası ise Antalyaspor ile oynandı. Konyaspor, oyun ve skor anlamında kısır geçen maçı Sokol Cikalleshi’nin 90+2.dakikada attığı golle 1-0 kazanmasını bildi.

ANTRENMANLAR SERT GEÇTİ

Konya’daki ilk etap hazırlık periyodunda hafif bir şekilde antrenmanlarını sürdüren Konyaspor, Erzurum kampında adeta vites artırdı. Anadolu Kartalı, 2 haftalık kampta günü çift antrenmanla tamamlarken, teknik direktör İlhan Palut oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Oyuncuları mental ve fiziksel anlamda sezon hazırlayan Palut, sert ve yoğun bir antrenman programı uygulardı. Neşeli ve yorucu geçtiği gözlenen kamp sürecinde oyuncularda antrenmanların verimli geçtiğini ifade etti.

KONYA’DA HAZIRLIKLARINA DEVAM EDECEK

Kamp sürecini tamamlayan ve şehre dönen Konyaspor, dünü izinli geçirdikten sonra bugün çalışmalarına yeniden start verecek. 7 Ağustos Cumartesi günü Kayserispor Konya’da bir hazırlık maçı gerçekleştirecek olan Yeşil-Beyazlılar, hafif tempoda 16 Ağustos’ta Süper Lig’İn ilk karşılaşması olan Sivasspor maçını beklemeye başlayacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim