Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Kick Boks Turnuvası tamamlandı. 8 binin üzerinde sporcu, 2 bin antrenör, hakem ve idarecilerin katıldığı şampiyonada birincilik elde eden sporcular milli takıma seçildi.

Fenerbahçe, Avrupa'nın devleriyle tarihi başarı peşinde Fenerbahçe, Avrupa'nın devleriyle tarihi başarı peşinde

‘KARATAY KICK BOKS TAKIMI’NDAN ÖNEMLİ BAŞARILAR’

Karatay Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı da söz konusu turnuvada önemli mücadeleler vererek adından söz ettirmeyi başardı. Buna göre; Yıldızlar 37 kilogram Light kategorisinde 27 sporcuyla birlikte mücadele veren Ahmet Hakan Göksel büyük bir başarı elde ederek Türkiye 1’ncisi oldu ve altın madalya kazandı. Büyükler +70 kilogram Full Contact kategorisinde 5 sporcuyla birlikte yarışan Rana Mihçen Kasalak Türkiye 2’ncisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Yine Karatay Belediyesi Spor Kulübü Kick Boks Takımı’ndan Ahmet Hakan Göksel ise Yıldızlar 37 kilogram Point Fighting kategorisinde Türkiye 3’ncüsü oldu. Ahmet Hakan Göksel, 31 sporcu arasında elde ettiği bu başarıyla bronz madalya kazandı.

‘GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ’

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, turnuvadan madalyalarla dönen kulüp sporcularını ve antrenörlerini tebrik etti. Başkan Hasan Kılca, gençleri hem Konya sporuna hem ülke sporuna hazırlamak adına gayretlerinin sürdüğünü söyledi. Hasan Kılca; “Kulübümüz bünyesindeki sporcularımız, katıldıkları tüm şampiyona ve turnuvalarda bizleri gururlandırıyorlar. Bizler de gençlerimize sonuna kadar inanıyoruz ve onların ülkemizi başarıyla temsil etmeleri için kendilerine gereken her türlü imkânı sağlıyoruz. Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda mücadele eden ve başarı elde eden tüm kardeşlerimizi, kulüp yöneticilerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum” dedi.

SPOR SERVİSİ