TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Karatay Termal 1922 Konyaspor, galibiyete hasret. Ligde 24 hafta sonunda 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 9 mağlubiyet alan Yeşil-Beyazlılar 20 puan topladı. Söz konusu maçlarda 25 gol atan Yavru Kartal, kalesinde ise 31 gole engel olaması. Bu sonuçların ardından haftayı 17.sırada kapatan 1922 Konyaspor, ligde kalma adına zor günler geçiriyor.

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da kötü gidişat devam ediyor. Ligin 24.haftasında deplasmanda karşılaştığı Uşakspor ile 1-1 berabere kalan Yeşil-Beyazlılar, puanını 20’ye çıkardı. Son galibiyetini 14 Kasım’da sahasında oynadığı Pazarspor maçında alan temsilcimiz ondan sonraki süreçte çıktığı 8 maçta 3 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Üst üste kötü sonuçlar alarak küme düşme hattına gerileyen Yavru Kartal, önceki gün alınan skorların ardından 17.basamağa geriledi. Sezona Play-Off hedefiyle başlayan ancak son 8 maçtır galibiyete hasret olan Karatay Termal 1922 Konyaspor, kalan haftalarda ligde kalma mücadelesi verecek.

HACI ÖMER DOĞRU LİGDEKİ 7.GOLÜNÜ ATTI

Karatay Termal 1922 Konyaspor’un golcüsü Hacı Ömer Doğru, Yeşil-Beyazlı forma ile Uşakspor deplasmanında takımının golünü kaydederken, bu sezon ligdeki 7.golünü attı. 1922 Konyaspor’da şu ana kadar 21 maça çıkan 24 taşındaki forvet oyuncusu, Ziraat Türkiye Kupası’nda da bir gol atarken, Yeşil-Beyazlı forma ile şu ana kadar 8 kez gol sevinci yaşadı.

ENDER TRAŞ İLK MAÇINA ÇIKTI

Karatay Termal 1922 Konyaspor’un bu sezonki üçüncü teknik direktörü Ender Traş, takımın başında ilk maçına çıktı. Ligin 24.haftasında deplasmanda oynanan Uşakspor maçında takımın başında olan Traş, sahadan 1 puanla ayrıldı. Devriş Deniz ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen 49 yaşındaki teknik adam, kalan haftalarda takımı ligde tutma adına yoğun bir çalışma içerisine girecek.

KARACABEY VE ESKİŞEHİRSPOR KAZANDI

Karatay Termal 1922 Konyaspor ile beraber ligde kalma mücadelesi veren Karacabey Belediyespor ve Eskişehirspor24.hafta karşılaşlarında galibiyetle ayrılarak ligde kalma adına kritik bir 3 puanın sahibi oldular. Karacabey Belediyespor, sahasında konuk ettiği Pazarspor’u 5-1 mağlup ederken, Eskişehirspor ise evinde Amedspor’u 2-0 ile geçti. Ligde kalma mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor, deplasmanda Nazilli Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken, Akhisarspor ise sahasında Tarsus İdman Yurdu’na 2-1 mağlup oldu.  

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim