7-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve 9 ilden 95 sporcunun katıldığı turnuvada Karataylı sporcular, kazandıkları madalya ve kupalarla Karatay’ı ve Konya’yı en iyi şekilde temsil etti. Karatay Trampolin Jimnastik Takımı, şampiyonada 1 Türkiye birinciliği, 2 Türkiye ikinciliği ve 1 de Türkiye üçüncülüğü sağladı. Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Cimnastik Takımı, katıldıkları şampiyona ve organizasyonlardan alnının akıyla çıkmaya devam ediyor. Türkiye Jimnastik Federasyonu tarafından düzenlenen ve üç gün süren şampiyonaya 9 ilden 95 sporcusu katıldı.

 KARATAY FARKINI YİNE ORTAYA KOYDU

Bu kapsamda turnuvada mücadele eden Karataylı Milli Sporcu Emirhan Danış, Büyükler kategorisinde Ferdi Türkiye ikincisi oldu. 10 – 12 Yaş Kategorisinde Abdullah Mehmet Tükel de Ferdi Türkiye ikincisi olurken; 13 – 14 Yaş Kategorisinde yine Abdullah Mehmet Tükel ile birlikte Furkan Erkıç Senkron’da Türkiye Şampiyonu oldu. Turnuvada 13-14 Yaş Kategorisi’nde mücadele eden Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Jimnastik Takımı sporcularından Muhammet Alper Kaya ile Yusuf Büyükyangöz de yine Senkron’da Türkiye 3’üncüsü olarak Karatay’ın gururu oldular.

‘KILCA TEBRİK ETTİ’

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada, Bolu’da düzenlenen Trampolin Jimnastik Türkiye Şampiyonası’nda elde edilen başarılar dolayısıyla Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Jimnastik Takımı’nı tebrik etti. Başkan Hasan Kılca; Karataylı gençlerin en güzel şekilde yetişmeleri, sporcu ve sağlıklı bir nesil olmaları konusunda ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini ifade ederek turnuvada dereceye giren sporcuları, antrenörler ile kulüp yöneticilerini kutladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim