Konyaspor ile ilgili de konuşan deneyimli futbolcu, “Başakşehir’e transferim bir anda gerçekleşti. Beklediğim veya planladığım bir durum değildi. Konyaspor’daki arkadaşlarımla hala görüşüyorum. Orayı özlemedim desem yalan olur. İnşallah yollarımız bir gün yeniden kesişir.” dedi.
‘PLANIM VE BEKLENTİM DIŞINDAYDI’
Transfer sürecini anlatan Ömer Ali Şahiner, “Hem benim için hem de Konyaspor için ani gelişen bir olay oldu. Planım ve beklentim dışında gerçekleşen bir durumdu. Başakşehir’e transferim 2 günde gerçekleşti. Okan Buruk’un beni istemesi ve uğraş vermesi transferi kısa süre içerisinde noktaladı. Okan Buruk ve Göksel Gümüşdağ’ın beni takımda görmek istemeleri benim açımdan da sürpriz oldu ve bir anda Başakşehir’e transfer oldum. Benim adıma iyi bir transfer gerçekleşti.Transferin oluşumu ve gelişimi gibi, adaptasyon sürecim de hızlı oldu, olması da gerekiyordu. Yoğun fikstürden dolayı bir an evvel takıma katılmak ve katkı vermek zorundaydım. Takım arkadaşlarım da bana yardımcı oldular. O yüzden çok zorlanmadım. Sadece İstanbul’a alışmaya çalışıyorum.” ifadelerini kullandı.
‘BANA ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ’
Konyaspor’un eski Başakşehir’in yeni teknik patronu Aykut Kocaman hakkında da düşüncelerini aktaran Ömer Ali Şahiner, “Aykut hoca konusunda yanlış bir algı var. Konuşmuyor ve gülmüyor sanıyorlar. Tam aksine iletişim yönü çok kuvvetli, sevecen, babacan biri. Bana çok şey öğretti ve gelişimime katkısı oldu. Hem benim için hem de Türk futbolu için özel bir isim.” şeklinde konuştu.

KONYASPOR’U ÖZLEMEDİM DESEM YALAN OLUR
Konyaspor’daki eski takım arkadaşlarıyla görüştüğünü ifade eden Ömer Ali, “2 aydır Başakşehir’deyim ve Konyaspor’dan arkadaşlarımla Konya’dan tanıdıklarımla hala görüşüyorum. Konyaspor taraftarları da her maçtan önce ve sonra başarı dileklerini sağ olsunlar bana iletiyorlar. Konyaspor’da her türlü başarı ve başarızlıkta yer aldım. Gelişim için farklı takım farklı ortam güzel bir duydu ama şu an kadar Konya’yı ve Konyaspor’u özlemedim desem yalan olur. Bir anda ayrılmanın tatlı bir burukluğu var. Konyaspor’daki arkadaşlarımla her maçtan önce ve sonra görüşüyorum ve başarı dileklerimi iletiyorum. Elimden geldiğince Konyaspor maçlarını izliyorum. Artık bende bir taraftar gibiyim. Umarım onlarda başarılı bir şekilde sezonu bitirirler. Onları çok seviyorum. İnşallah bir gün yeniden yollarımız kesişir.” dedi.
SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim