TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz 1922 Konyaspor, oynadığı 8 maçta 2 galibiyet alarak 6 puanla düşme hattının içinde yer aldı. 7.hafta sonunda teknik direktör Abdurrahman Baysangur ile yollarını ayıran yeşil beyazlılarda yeni hoca arayışı devam ediyor. Konuyla ilgili konuşan Basın Sözcüsü İlker Kırnaz, ligde birçok maçta iyi futbol oynamalarına rağmen puan kaybettiklerini ancak yeni teknik direktör arayışlarının sürdüğünü ve yeni bir heyecanla çıkışa geçeceklerini ifade etti.

MAÇA GERGİN BAŞLADIK

İlk olarak ligde aldıkları sonuçlara değinen 1922 Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Kırnaz, “Kaybettiğimiz 6 maçın 4-5’inde iyi futbol ortaya koyduk. Ancak yeni bir takım olmamız nedeniyle bu maçlarda puansız ayrıldık. Manisa maçından sonra Abdurrahman hocamızla yollarımızı ayırmıştık. O yüzden Amed Sportif karşılaşmasına biraz gergin başladık. İlk yarım saat bu şekilde geçti. Sonrasında üst üste pozisyonlar bulduk. Ama rakibimiz bulduğu ilk pozisyonda golünü attı. Bizim direkten dönen, çizgiden çıkarılan toplarımız var. Aynı zamanda net penaltı olduğunu düşündüğümüz bir pozisyon var. Ama sonunu getiremedik ve golü atamadık. Bu pozisyonlardan biri gol olsa ikinci golü de rahatlıkla atabilirdik ama olmadı” dedi.

HOCA ARAYIŞIMIZ DEVAM EDİYOR

Basın Sözcüsü İlker Kırnaz teknik adam konusunu da değinerek, “Oynadığımız ilk 8 maçta 2 galibiyet aldık. Şimdi yeni teknik direktör konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Bir an önce yeni hocamız ile anlaşacağız. Taze bir kanla yeni bir heyecanla en kısa sürede toparlanarak bulunduğumuz konumdan çıkacağız” şeklinde konuştu.

LİGDE 8. HAFTA TAMAMLANDI

Temsilcimiz 1922 Konyaspor’un kendi evinde Amed Sportif Faaliyetler’e 1-0 yenildiği TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 8.haftası tamamladı. Oynanan maçların ardından Manisa Futbol Kulübü liderliğini sürdürdü. Ligde haftanın sonuçları şu şekilde; Gümüşhanespor-Manisa Futbol Kulübü: 0-1, Hekimoğlu Trabzon-Zonguldak Kömürspor: 1-4, Hacettepe-Yeni Çorumspor: 1-3, Başkent Akademi-Tarsus İdmanyurdu: 1-0, 1922 Konyaspor-Amed Sportif Faaliyetler: 0-1, Sarıyer-İnegölspor: 3-2, Pendikspor-Afjet Afyonspor: 0-0, Yılport Samsunspor-Kırklarelispor: 4-0, Şanlıurfaspor-Sancaktepe Futbol Kulübü: 0-5.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim