Katar’da düzenlenen Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada çalışmalarına devam eden arabam.com Konyaspor hazırlıklarını dün Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Koşu çalışmasıyla başlayan idman, ısınma hareketleri ile devam etti. Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetimindeki antrenman, rondo oyun ile sona erdi. Takım hazırlılarına dün akşamda devam etti.

İtalyan futbolcunun başı belada! İtalyan futbolcunun başı belada!

‘KAMP 10 GÜN SÜRECEK’

Yeşil Beyazlılar bugün ise 2. Etap çalışmalarına devam etmek adına Antalya’ya gidecek. Anadolu Kartalı Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut, yönetiminde hazırlıklarına orada devam edecek. Kamp ise toplamda 10 gün sürecek. Süper Lig 25 Aralık’ta başlayacak. Kartal o vakte kadar eksiklerini tamamlamış bir şekilde, lige hazır olmak istiyor.

PALUT NEŞTER VURABİLİR

Konyaspor özellikle Antalya kampında eksiklerini gidermeye çalışacak. Oyuncularından yüksek tempoda futbol oynamalarını isteyen Teknik Direktör İlhan Palut, burada günde çift antrenman yaptırması bekleniyor. Fiziki açıdan lige daha hazır hale gelmek isteyen Konyaspor, taktik çalışmalara da ağırlık verecek. Takım kondisyonerler eşliğinde kuvvet çalışmaları da yapacak. Kamp ise bazı oyuncular için son şans olabilir. Palut’un kamp döneminde performansını yeterli göremediği oyunculara neşter vurabileceği ifade ediliyor.

SAMET AKTAŞ

Editör: TE Bilişim